Studenten van de opleiding Hoger Hotelonderwijs verkopen hun samenvattingen voor HBO. De studiedocumenten helpen je beter voor te bereiden op de Hoger Hotelonderwijs tentamens.
Beknopte en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 1 t/m 21, met dikgedrukte en gekleurde begrippen. Geschreven in het Engels. 18 pagina's in totaal. Short and clear summarise of chapters 1 till 21, written in English, with a total of 18 pages.
Dit is een beknopte en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 1 t/m 8, geschreven in het Engels. Totaal van 11 pagina's. This is a short and clear summarise of chapters 1 till 8, written in English. With a total of 11 pages.
Overzichtelijke en beknopte samenvatting van hoofdstuk 1 t/m 5 (inclusief schema's en afbeeldingen). Geschreven in het Nederlands, 18 pagina's in totaal.
Business Simulation - HOTS
Academic Review - Service Design Tools in Hospitality
Qualitative Research hotel advisory report Grade: 9
Connected Leadership - Gamification in the Hospitality Industry Grade: 8
Responsible Tourism Project - Overtourism
Introducing a third-party hotel application that will improve the Asian guest experience, in order to achieve higher guest satisfaction Grade: 8
Intercultural Management Skills , project Manual of Diversity and Inclusion
Entrepreneurship in Hotel Management - Business Plan The Pink Room
Quantitative Research - A report on employees of best western hotel chain
Marketing A - Industry Dynamics Portfolio
Market Leader Business Vocabulary Units 1-34
Market Leader Book English Vocabulary Unit 35-66
Marketing for Hospitality and Tourism Chapter 1, 2, 6, 8, 9, 10, 12, 11, 13, 14, 16.1-16.3
Organizational Behaviour questions and answers
Business Accounting & Finance notes, chapter 1 - 4 ,6 , 10, 11, 12, 14
Organizational Behaviour Chapter 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10
Dit is een samenvatting van statistiek in stappen van de hoofdstukken die je voor de 5-6e module van de hotelmanagementschool Maastricht moet leren. De hoofdstukken zijn: Hoofdstuk 1 - Hoofdstuk 2 § 1 t/m § 5 - Hoofdstuk 3 - Hoofdstuk 5 - Hoofdstuk 6 - Hoof...
In het Hoger Hotel Onderwijs worden studenten opgeleid op hbo niveau voor management- en adviesfuncties in de recreatie en toerisme sector. Een opleiding in het Hoger Hotel Onderwijs duurt 4 jaar. In die 4 jaar wordt je opgeleid tot een goede (hotel)manager. In het eerste jaar van de studie gaat het er vooral om dat je de basis begrijpt. In de meeste hoge hotelscholen is er een hotel en restaurant aanwezig. Je gaat daarin meedraaien om zo de werkzaamheden beter te begrijpen en te kunnen uitvoeren. In de overige 3 jaar van de studie wordt er gefocust op het management gedeelte van de opleiding. Je krijgt dat jaar verschillende vakken, afhankelijk en verschillend per onderwijsinstelling. Denk bijvoorbeeld aan vakken die zoals Engels, management accounting en de wereld van het hotel management. Ook worden er verschillende malen in deze vier jaar stage gelopen. Het is verplicht om één managementstage en één praktijkstage te lopen.
De meest belangrijke vaardigheid voor een student aan het hoger hotelonderwijs is de vaardigheid om te kunnen managen. Jij moet immers het hotel of de organisatie gaan managen. Je geeft leiding aan werknemers, plant het werk in en ook kijk je naar de financiële kant van zaken. Ook is het belangrijk om altijd gastvrij zijn en altijd klaar staan voor de gast. Het is jouw taak om de gast een goede ervaring te geven en het is natuurlijk belangrijk dat gasten weer terug willen komen. Het is belangrijk dat je veel kennis hebt over het management en hotelleven. Deze vaardigheden leer je door een combinatie van theorie met praktijk.
Met deze studie kun je eigenlijk overal aan de slag binnen de horeca en toerisme sector. Je kan gaan werken in een hotel, horecagroothandel, conferentie-organisaties, recreatieparken, enzovoorts. Met deze opleiding kan je leiding gaan geven aan werknemers, je managet een deel van een bedrijf of bent verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering. Je helpt ook mee met het oplossen van eventuele klachten. Kortom, je kunt bij een groot scala aan bedrijven terecht met deze opleiding.
Tijdens je studie kun je ook ervaring opdoen met het hotel- en restaurantleven. Veel studenten zoeken een bijbaan in de horeca. Ook kun je andere studenten helpen tijdens hun studie, door als tutor bijles te geven aan lagere jaars studenten.
De theorie uit de opleiding leer je vooral uit boeken. Veelgebruikte boeken bij de hogere hotelschool zijn Hospitality experience, Op stap naar de wijn en Marketing fundamentals. Je kunt op Knoowy samenvattingen van deze boeken downloaden. Ook is het mogelijk je eigen samenvattingen te verkopen.