Studiedocumenten

Op Knoowy vind je samenvattingen en andere studiedocumenten gemaakt door studenten van opleidingen door heel Nederland en België. Deze documenten worden aangeboden om je te helpen bij je studie. Indien je zelf samenvattingen maakt, kun je geld verdienen door ze te verkopen op Knoowy.

Blader door documenten Upload document
Heb je nog samenvattingen liggen?

Heb je nog samenvattingen liggen?

Heb je nog samenvattingen of andere handige documenten liggen van afgelopen jaren? Of ben je van plan om een mooi document te maken van een vak dat je momenteel volgt? Helemaal goed! Houd de documenten niet voor jezelf, maar geef jouw medestudenten de kans de documenten van jou te kopen.

Ga voor jezelf eens na welke documenten allemaal nuttig kunnen zijn voor andere studenten. Met welke documenten kun je andere studenten helpen? Als je weet welke documenten interessant zijn, dan kun je vervolgens bepalen aan welke eisen het moet voldoen.

Heb je nog samenvattingen liggen?

Upload op Knoowy
Upload op Knoowy

Upload op Knoowy

Iedereen die zelf samenvattingen, aantekeningen of uitwerkingen maakt, mag deze uploaden op Knoowy. Het aanbieden van documenten is gratis. We hebben het uploaden zo simpel mogelijk gehouden, zodat het weinig tijd en moeite kost om jouw documenten online te plaatsen.

Bij ieder document mag je zelf de verkoopprijs bepalen. De gemiddelde verkoopprijs van documenten ligt rond de 4 euro. Tevens is het aan te raden om een goede beschrijving van je document te maken. Hoe duidelijker de informatie over het document, hoe vaker het zal worden bekeken en gedownload.

Upload een document ›

Promoot je documenten

Promoot je documenten

De documenten die je toevoegt worden allemaal netjes ingedeeld per school en opleiding. Hierdoor zijn alle documenten via Knoowy goed te vinden. Wil je niet wachten totdat iemand je document koopt maar direct geld verdienen? Dan kun je je document bekend maken bij de massa.

Promoot je samenvatting via social media in speciale Facebookgroepen of stuur een mail. Voor de soon-to-be grootverdieners hebben wij verkooptips uitgewerkt op onze promotiepagina.

Lees meer ›
Promoot je documenten

 Verdien per download
 Verdien per download

Verdien per download

Bij Knoowy krijg je betaald per download. Dat betekent hoe vaker jouw document gedownload wordt, hoe meer geld je verdient. Je verdient een hoge commissie, variërend van 70% tot 80% van de door jou vastgestelde verkoopprijs.

Het geld dat je verdient wordt automatisch bijgeschreven op je saldo. Dit saldo kun je al laten uitbetalen zodra je 15 euro of meer hebt verdiend. Je kunt het geld ook gebruiken om andere samenvattingen te kopen. Indien je samenvattingen met je saldo koopt, krijg je 50 cent korting per document!

Lees meer ›

Vind het document dat je zoekt

Vind het document dat je zoekt

Op Knoowy is een uitgebreid aanbod te vinden van kwalitatieve studiedocumenten, geschreven en aangeboden door jouw medestudenten. Op Knoowy vind je samenvattingen, aantekeningen, verslagen en oefententamens. De documenten zijn netjes gesorteerd per opleiding, maar je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie. Neem een kijkje in een preview en laat je overtuigen door gebruikersreacties.

Knoowy biedt jou het platform waarmee je jezelf nog beter kunt voorbereiden op de tentamens. Studeren wordt zo een stuk leuker en vooral makkelijker! Staat het document dat jij zoekt er al tussen?

Zoek naar documenten ›
Vind het document dat je zoekt

Veelgestelde vragen

Hoeveel geld ontvang ik per verkocht document?

De verkoopprijs wordt te allen tijde door de verkoper zelf bepaald. De verkoper krijgt standaard voor iedere download 70% van de verkoopprijs bijgeschreven op zijn balans. Dit percentage kan verhoogd worden door extra procenten te verdienen. Het maximale percentage dat men kan verdienen is 80% van de verkoopprijs.

Welke documenten mag ik verkopen?

Je mag al je zelfgemaakte studiedocumenten verkopen op Knoowy. Het merendeel van de documenten die worden aangeboden zijn samenvattingen van boeken en colleges. Een belangrijke voorwaarde is dat het document zelfgemaakt is. Je mag geen kopieën van andermans werk verkopen, want dan pleeg je plagiaat.

Hoe kan ik mezelf uitbetalen?

Je moet zelf de uitbetaling van je saldo regelen. Het moment van uitbetaling bepaal je zelf. Uitbetalen kan al vanaf 15 euro. Ga naar "Saldo" en vul de gegevens in om uit te betalen.

Moet ik mijn documenten promoten?

Het is belangrijk om jouw document te promoten bij je vrienden, studiegenoten en andere geïnteresseerden. Promotie levert je namelijk meer downloads op, en daardoor verdien je meer geld.

Al meer dan 146.000 tevreden studenten

 • claudia84
  claudia84

  Handig hulpmiddel voor als je even niet weet hoe je met een paper kan gaan beginnen.

 • anonymous
  anonymous

  Via Knoowy heb je de vrijheid om ondersteuning te krijgen voor je verslagen, toetsen en opdrachten. Je zit nergens aan vast en je bent vrij om te kiezen wie jou de hulp biedt.

 • AnoukSteenvoorden
  AnoukSteenvoorden

  Hele handige website als je in tijdsnood komt en niet meer kan samenvatten of extra geld wilt verdienen.

 • Suzanne Kruyswijk
  Suzanne Kruyswijk

  Knoowy is een prettig platform voor het kopen en verkopen van aantekeningen en samenvattingen.

 • Bramschillings
  Bramschillings

  Als een super fijne website die het makkelijk maakt om te studeren aan de hand van samenvattingen.

 • larbi
  larbi

  Ik zou vaker de samenvattingen van Knoowy bestellen. Ten eerste bespaar je tijd. Ten tweede is leerzaam.

 • 482821
  482821

  Erg aan te raden, makkelijk samenvattingen downloaden voor tijdens het leren!

 • Fawad
  Fawad

  De samenvattingen bevallen me prima. Alles netjes geregeld op de website.

Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
 • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document