Verkoop samenvattingen en studiemateriaal

Op Knoowy verkopen duizenden studenten samenvattingen, aantekeningen, oefenvragen en uitwerkingen van huiswerkopdrachten. Je verkoopt jouw studiedocumenten aan andere studenten, zodat zij zich beter kunnen voorbereiden op hun tentamens en je tegelijkertijd nog iets aan over houdt.

Start met uploaden

Verdien geld

Geef je studiedocumenten een tweede leven en verdien geld aan samenvattingen en aantekeningen die je toch al gemaakt hebt.

Help studenten

Studenten zijn erg blij wanneer ze extra studiemateriaal ter beschikking hebben om te leren voor hun tentamen of andere opdracht.

Slapend rijk

Blijf ook na je studie verdienen aan je samenvattingen en andere studiedocumenten. Creëer zo een extra passief inkomen voor jezelf.

Simpel uploaden

Het uploaden van documenten gaat snel en met groot gemak. Je hoeft slechts eenmaal de tijd te nemen om jouw document te uploaden.

Hoe werkt het?

Maak een gratis account aan

Heb je nog handige documenten op je computer staan voor andere studenten? Of ben je van plan om van een vak dat je volgt een goed uittreksel te schrijven? Maak dan een gratis account aan en verkoop je documenten aan andere studenten.


Upload naar Knoowy

Upload jouw documenten op Knoowy. Je bepaalt zelf de verkoopprijs. Met de juiste omschrijving en de juiste school en opleiding kunnen studenten je samenvatting vinden en downloaden.


Verdien per download

Je verdient geld iedere keer wanneer jouw document gedownload wordt. Je kunt je saldo laten uitbetalen op je bankrekening, of je gebruikt je saldo om met korting andere documenten te kopen om jezelf beter voor te bereiden op de tentamens.


Wat kan je op Knoowy verkopen?

Op Knoowy mag je alle studiedocumenten verkopen die jij zelf geschreven hebt.

Toegestaan

Samenvattingen Aantekeningen Huiswerk uitwerkingen Scripties Oefenvragen Presentaties Portfolio’s Papers Boekverslagen Werkstukken

Niet toegestaan

Oude tentamens Les slides Ingescande studieboeken Gepubliceerde artikelen

Start met uploaden

 

Wat zeggen anderen over Knoowy?

Karlijn studeert communicatie. Lees hoe zij iedere maand een extra inkomen verdient dankzij het verkopen van samenvattingen op Knoowy.

“Iedere tentamenweek maak ik samenvattingen. De samenvattingen helpen mij om de stof te leren. Door het schrijven van een samenvatting, ben ik aandachtig bezig met de studiestof en daardoor onthoud ik alles beter. Ik verkoop mijn documenten omdat het veel geld oplevert. Tevens help ik andere studenten met mijn werk. Van het geld dat ik verdien koop ik voornamelijk nieuwe kleren en leuke spullen voor op mijn kamer.”

Start met uploaden

Meer dan €650.000,- euro aan samenvattingen verkocht.

Gebruikers hebben reeds 50.000 documenten geüpload.

Meerdere verkopers met meer dan €10.000,- verdiensten.

126.000 Knoowy gebruikers die elkaar dagelijks helpen.

Gemiddelde verkoopprijs van een document is €5,- euro.

Meer dan 100 nieuwe studenten melden zich aan per dag.

Start met uploaden

Veelgestelde vragen

Hoeveel geld ontvang ik per verkocht document?

De verkoopprijs wordt te allen tijde door de verkoper zelf bepaald. De verkoper krijgt standaard voor iedere download 60% van de verkoopprijs bijgeschreven op zijn balans. Dit percentage kan verhoogd worden door extra procenten te verdienen. Het maximale percentage dat men kan verdienen is 70% van de verkoopprijs.

Welke documenten mag ik verkopen?

Je mag al je zelfgemaakte studiedocumenten verkopen op Knoowy. Het merendeel van de documenten die worden aangeboden zijn samenvattingen van boeken en colleges. Een belangrijke voorwaarde is dat het document zelfgemaakt is. Je mag geen kopieën van andermans werk verkopen, want dan pleeg je plagiaat.

Hoe kan ik mezelf uitbetalen?

Je moet zelf de uitbetaling van je saldo regelen. Het moment van uitbetaling bepaal je zelf. Uitbetalen kan al vanaf 15 euro. Ga naar "Saldo" en vul de gegevens in om uit te betalen.

Moet ik mijn documenten promoten?

Het is belangrijk om jouw document te promoten bij je vrienden, studiegenoten en andere geïnteresseerden. Promotie levert je namelijk meer downloads op, en daardoor verdien je meer geld.

Al meer dan 146.000 tevreden studenten

 • Pinjeu
  Pinjeu

  Maak het jezelf een beetje makkelijker. Knoowy is snel en effectief. Zeer gebruiksvriendelijk.

 • WendyBert
  WendyBert

  Zeker de kost waard om dit uit proberen. Heel leerrijke documenten die helemaal voldoen aan je verwachtingen.

 • CaroLina1970
  CaroLina1970

  Goed! Documenten waren meteen te downloaden zonder gedoe.

 • SuzanneHarks
  SuzanneHarks

  Knoowy is een website waar goede samenvattingen te vinden zijn die kunnen aansluiten bij toetsen van je hogeschool of universiteit.

 • Stijn Lathouwers
  Stijn Lathouwers

  Knoowy is een fantastisch platform!

 • Jodi Roerdink
  Jodi Roerdink

  Via Knoowy kan ik studenten helpen met mijn samenvattingen. Het werkt gemakkelijk, snel en het is fijn anderen te kunnen helpen.

 • ElisaR75
  ElisaR75

  Prima en overzichtelijke website. Het aanbod is voor mij ruim voldoende.

 • ManiaXx
  ManiaXx

  Goede, veilige en mooie website. Erg overzichtelijk veel aanbod en precies wat ik zocht.

Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
 • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document