Bied studiehulp aan

 
 • Voeg gratis diensten toe

  Verdien geld door bijles te geven, scripties na te kijken, vertaalwerk te leveren, of help studenten op een andere manier. Je bepaalt zelf wat de dienst inhoudt, waar het plaatsvindt en hoeveel het kost.

 • Studenten reageren op je dienst

  Kom in contact met hulpbehoevende studenten en ontvang boekingen en berichten waarin ze hulp vragen met een bepaald probleem.

 • Stuur een voorstel

  Stuur de student een voorstel hoe je hem of haar op een passende manier kunt helpen. Ga onderling in gesprek en kom tot een overeenkomst die beiden schikt.

 • Krijg altijd en veilig betaald

  Je krijgt altijd direct betaald zodra de dienst start. Studenten betalen al voordat de dienst plaatsvindt, en het geld wordt vrijgegeven zodra de dienst aanvangt.


Volgende  › Meer informatie

Veelgestelde vragen

Welke diensten kun je als tutor aanbieden?

Je bent bij Knoowy vrij om te kiezen waarmee en op welke manier je andere studenten wil helpen. Denk bijvoorbeeld aan bijles, scripties nakijken en vertaalwerk. Deze diensten kunnen gericht zijn op bepaalde vakken op school, maar je kunt natuurlijk ook algemene diensten aanbieden.

Wie mag een dienst toevoegen?

Iedereen mag tutor worden op Knoowy. Bij Knoowy bieden zowel studenten als professionele studiecoaches diensten aan. Als student ben je bijvoorbeeld al geschikt wanneer je uitblinkt in een bepaald vak op school.

Hoeveel krijg ik als tutor betaald?

Tutoren mogen zelf het tarief van de dienst bepalen. Met de student spreek je een totaalbedrag af. Knoowy rekent over dit totaalbedrag 10% commissie.

Hoe en wanneer krijgen tutoren betaald?

Voordat een dienst kan plaatsvinden, moeten studenten via Knoowy het overeengekomen bedrag betalen. Het geld komt dan terecht op je Knoowy saldo. Op deze manier hoef je als tutor nooit bang te zijn dat je niet betaald wordt voor het werk dat je gaat leveren.

Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Aanmelden via Facebook
Winkelwagen
 • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document