deze document is te gebruiken als leidraad voor het vak diëtistisch diagnose en behandeling van opleiding voeding en diëtetiek bij hogeschool NTI. het geeft een overzicht over wat er van je wordt verwacht. mijn cijfer is een 9,2
NTI / Voeding en Diëtetiek / diëtistisch diagnose en behandelingeen leidraad bij het schrijven van de paper receptenleer en sensoriek voor jaar 3 van nti. de beoordeling zit erbij en een link naar de video opname
NTI / Voeding en Diëtetiek / Receptenleer en Sensoriekeen leidraad bij het schrijven van de paper van professionaliseringsopdracht van jaar 2 van nti inclusief beoordeling. cijfer is een 7,7. Let op, alleen gebruiken als voorbeeld
NTI / Voeding en Diëtetiek / professionaliseringsopdrachtDe lesstof overzichtelijk bij elkaar. Na veel gepuzzel heb ik uiteindelijk een document gemaakt met als uitganspunt de te leren Dieet Richtlijnen, aangevuld met informatie uit Krause's en Stegeman. En informatie van websites longfonds, MLD, Nierstichting
NTI / Voeding en Diëtetiek / pathologie en dietetiekDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 4 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - ondervoeding en parameters voor ondervoeding - energie- en eiwitbehoefte - refee...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenIn deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van semester 4 week 33-40 (jaar 2) van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Complete samenvatting boek Veilig Voedsel voor het blok thema microbiologie. - Verschillen...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenIn deze samenvatting komt Samenwerkend Leren aan bod van Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool, semester 4 week 21-32 (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Ondervoeding - Lichaamssamenstelling - Voedselverzorgingsprocessen - Bederf en conservering - ...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenMicrobiologie samenvattingen van hele blok. voeding diëtiek leerjaar 1 gehele microbiologie . alles wat de maken heeft met microbiologie te voorbereiding voor je tentamens!
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / MicrobiologieDit is een samenvatting van hoofdstuk 3 en §9.3 van het boek 'Psychologie, een inleiding'. Dit is er samengevat: § 3.1.2 en § 3.1.3 § 3.2.1 tot en met blz. 94 Blz. 101 tot en met 102 (einde na sensatie van timbre) Blz. 105 tot en met 109 § 3.3 tot...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale Wetenschappen Psychologie een inleidingDit is een samenvatting van: Hoofdstuk 2: §2.1, §2.2 (§2.2.4 geen stof voor deze kennistoets) en §2.3. Dit is een samenvatting die ik heb gemaakt als student Voeding en Diëtetiek voor de kennistoets van periode 1. Deze samenvatting bevat veel plaatje...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale Wetenschappen psychologie, een inleiding door Philip G. Zimbardo, Robert L. Johnson en Vivian McCannIk heb deze tentamen opdracht afgerond met een 9,5; het beoordelingsformulier is bijgevoegd. Deze opdracht is ter inspiratie beschikbaar, doe er je voordeel mee. Letterlijk overnemen is plagiaat!
NTI / Voeding en Diëtetiek / 4698 voeding & bedrijfIk heb deze tentamen opdracht afgerond met een 6,7, beoordelingsformulier is bijgevoegd. Deze opdracht is ter inspiratie beschikbaar, doe er je voordeel mee. Letterlijk overnemen is plagiaat!
NTI / Voeding en Diëtetiek / productontwikkeling binnen de voeding en diëtetiekTentamenopdracht Verdieping voedingsleer en diëtetiek voor het derde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek van het NTI. Beoordeeld met een 8,1, beoordelingsformulier bijgevoegd! HERINNERING/BELANGRIJK: exact kopiëren = fraude. Gebruik het als inspir...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Verdieping Voedingsleer en DiëtetiekDuidelijke en overzichtelijke samenvatting van de verplichte literatuur voor het vak Toegepaste Levensmiddelenleer. (Voeding en diëtetiek, NTI). Ook de stof uit de e-module en de proeftentamens vind je erin terug. Ik had een 9,2
NTI / Voeding en Diëtetiek / toegepaste levensmiddelenleer ons voedselIn deze samenvatting vind je alle informatie van microbiologie die nodig is voor het tentamen van periode 2 in leerjaar 3. De samenvatting is kort en bondig.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Microbiologie Veilig voedsel door Roelina DijkDeze samenvatting bevat alle relevante informatie uit het boek Understanding Nutrition voor Periode 2 van Leerjaar 1, Voeding & Diëtetiek. De volgende paragrafen worden behandeld: 4.2-4.3, 5.3 en pagina 50 6.2-6.3 7.1-7.2-7.3 8.1 en 8.3, 8.4 14.1 en 14...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding NutritionIn dit document vind je een Nederlandse samenvatting van het boek Understanding Nutrition Hoofdstuk 1 tot en met 7 De volgende paragrafen worden behandeld: 4.1, 4.3, 4.4, 4.5, 5.1, 5.4, 5.5, 5.6, 6.1, 6.3, 6.4 6.5 en 7.3 Dit is de informatie die je nodig ...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer Understanding Nutrition door Eleanor Whitney, Sharon Rady RolfesIn deze samenvatting vind je het complete boek Marketing, geschreven door Peter O. van der Meer en Edumundo. Het boek is te vinden op de site van Edumundo.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Onderzoek EdumundoIn deze samenvatting vind je alle informatie van het vak Sociale Wetenschappen die nodig is voor de kennistoets van Periode 1 in Leerjaar 3. De samenvatting is kort en bondig.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale Wetenschappen Psychologie Een Inleiding door Philip G. ZimbardoIn deze samenvatting vind je de benodigde informatie van het vak onderzoek, inclusief complete samenvatting van Edumundo: Marketing, voor de kennistoets van leerjaar 3, periode 1.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Onderzoek Onderzoeksvaardigheden