Bekijk de beste samenvattingen en uittreksels van het studieboek Veilig voedsel - Roelina Dijk en download het direct om beter te studeren.
Samnvatting van het boek ''Veilig voedsel'', de 2e druk geschreven door Roelina Dijk. In deze samenvatting staat de belangrijkste informatie uit elk hoofdstuk. De informatie wordt weergegeven door rijtjes, feitjes en overzichtelijke schema's
Samnvatting van het boek ''Veilig voedsel'', de 2e druk geschreven door Roelina Dijk. In deze samenvatting staat de belangrijkste informatie uit elk hoofdstuk. De informatie wordt weergegeven door rijtjes, feitjes en overzichtelijke schema's
Deze samenvatting bevat de belangrijkste hoofdstukken van Veilig Voedsel de 2e druk (zelfde stof als 3e druk) en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een overzicht van de belangrijkste pathogenen, verwijs ik je naar het over...
Deze samenvatting bevat de belangrijkste pathogenen in ons voedsel en is in ieder geval geschikt voor Voeding & Diëtetiek studenten. Voor een samenvatting van het complete boek Veilig Voedsel (2e druk), verwijs ik je naar de samenvatting 'Veilig Voedsel -...
In deze samenvatting vind je alle informatie van microbiologie die nodig is voor het tentamen van periode 2 in leerjaar 3. De samenvatting is kort en bondig.
Samenvatting van het boek 'Microbiologische principes, chemische en fysische factoren'. Hoofdstuk 4 t/m 8.
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting van het boek 'Microbiologische principes, chemische en fysische factoren'. Hoofdstuk 4 t/m 8.