In deze samenvatting vind je alle informatie van dieetleer die nodig is voor de kennistoets van Leerjaar 3, Periode 1. De samenvatting is kort, bondig en overzichtelijk.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Dieetleer Understanding NutritionIn deze samenvatting vind je alle benodigde informatie van pathofysiologie voor de kennistoets van HF2P1, Leerjaar 3, periode 1. De samenvatting geeft uitgebreide informatie over de 4 thema's die aan bod komen: De nieren, Failure to thrive en GOR/GORZ, Re...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieIn deze samenvatting vind je alle benodigde informatie voor het vak Productleer en Voedselbereiding die je nodig hebt voor de kennistoets van Leerjaar 3, Periode 1. De samenvatting is kort en bondig.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer en VoedselbereidingIn deze samenvatting vind je alle informatie die je nodig hebt voor het vak Pathofysiologie voor het maken van de kennistoets van Leerjaar 2, Periode 3. De samenvatting bestaat o.a. uit overzichtelijke pathofysiologische analyses. De samenvatting is kort e...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Pathofysiologie Handboek voeding bij kankerIn deze samenvatting vind je alle informatie die je nodig hebt voor het vak Dieetleer voor de kennistoets van Leerjaar 2, Periode 3. De samenvatting is kort en bondig.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerDeze samenvatting is gemaakt voor Dietistisch Handelen semester 3 jaar 2. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - IBS, diarree en obstipatie - IBD, ziekte van crohn en colitis ulcerosa - maag-, ...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch HandelenVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenIn dit document kan je voor Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool de eerste 10 weken stof van semester 3 vinden (jaar 2). Besproken onderwerpen: - Productontwikkeling en duurzaamheid - Duurzame en gezonde voeding - Voedingsvezels en gluten - Consu...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenIn deze samenvatting komt het vak Samenwerkend Leren naar voren van week 11-20 semester 3 (jaar 2) van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Besproken onderwerpen: - Sensorisch onderzoek (proeven van succes) - Chemische en fysische p...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenDeze samenvatting is gemaakt voor Samenwerkend Leren semester 5 en 6 jaar 3: global health. De samenvatting sluit aan op Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en is geschreven in het Engels, omdat dit vak tijdens dit semester volledig Engels is. H...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Samenwerkend LerenUitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Nutrition van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Understanding normal and clinical nutrition, Anatomie...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / NutritionUitwerking van de leerdoelen uit blok 1.1 van het vak Food Science van Voeding en Diëtetiek, gevolgd aan de HvA. De samenvatting omvat informatie uit hoorcolleges en literatuur. De gebruikte literatuur is Ons Voedsel, Over eten en koken, Kook ook, Underst...
Hogeschool van Amsterdam / Voeding en Diëtetiek / Food ScienceIk doe de voeding en diëtetiek bij de HAN in Nijmegen en ik zit op dit moment in mijn eerste jaar. Zelf vind ik het altijd fijn om een overzicht te maken van alles wat ik moet leren en daarom wil ik dit graag met anderen delen om het voor jullie iets gema...
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek /Overzichtelijke en duidelijke samenvatting met afbeeldingen. Voor de opleiding Voeding en diëtetiek, van de NTI. Het gaat om de hoofdstukken 1, 2, 4, 5, 6, 7, 10 en 11.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Fysiologie en anantomie Fysiologie en anantomiePaper voorlichting en preventie van NTI jaar 2 Voeding en diëtetiek Te gebruiken als leidraad bij het schrijven van je paper, geeft inzicht in opdracht en wat je moet doen.
NTI / Voeding en Diëtetiek / voorlichting en preventieTentamenopdracht evidence based handelen. Voeding en dietetiek jaa 2. NTI Hoogeschool. Deze opdracht is beoordeeld met een 8,3. Het beoordelingsformulier is aan het einde bijgevoegd.
NTI / Voeding en Diëtetiek / evidence based handelenHogeschool NTI, opleiding voeding en diëtetiek, jaar 2, geschreven paper voor de module coaching en gedragsbeïnvloeding te gebruiken als leidraad bij het schrijven van je paper
NTI / Voeding en Diëtetiek / coaching en gedragsbeïnvloedingIBS IBD Wetgeving Anatomy en fysiologie van het spijsverteringsstelsel Obstipatie Diarree Restricties van de darmen Divertikel ziekte In deze samenvatting komt alles aan bod uit de powerpoints van de lessen, de literatuur en aantekeningen
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Dietistisch Handelen Anatomie en fysiologie van Frederic H Martini Edwin F BartholomewBeroepsopdracht Gezondheidsbevordering en leefstijl van het tweede jaar Voeding en diëtetiek inclusief beoordelingsformulier. Beoordeeld met een 8.5 Gebruik dit document als inspiratie en neem dit niet exact over. Dit is plagiaat!
NTI / Voeding en Diëtetiek / Beroepsopdracht Gezondheidsbevordering en leefstijlIntegrale beroepsopdracht jaar 1. Enkel te gebruiken houvast om je paper te schrijven
NTI / Voeding en Diëtetiek / integrale beroepsopdrachtEnkel te gebruiken als houvast voor het schrijven van je opdracht voor professionaliseringsopdracht van jaar 1 NTI
NTI / Voeding en Diëtetiek / professionaliseringsopdracht jaar 1