Bekijk de beste samenvattingen en uittreksels van het studieboek ons voedsel en download het direct om beter te studeren.
Duidelijke en overzichtelijke samenvatting van de verplichte literatuur voor het vak Toegepaste Levensmiddelenleer. (Voeding en diëtetiek, NTI). Ook de stof uit de e-module en de proeftentamens vind je erin terug. Ik had een 9,2
NTI / Voeding en Diëtetiek / toegepaste levensmiddelenleer ons voedselHeldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 8 t/m 20 van het boek Ons Voedsel (Frans M. de jong) en het boek The Science of Nutrition hoofdstuk 2, 4 t/m 6, 13 en 15 (volgens literatuurlijst) Vak: Toegepaste Levensmiddelenleer (leerjaar 1) Studie:...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Toegepaste Levensmiddelenleer Ons VoedselEen uitgebreide samenvatting van het boek Ons voedsel. In de samenvattingen word een merendeel van de hoofdstukken uitgelegd. Een samenvatting van de module toegepaste levensmiddelenleer.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Toegepaste levensmiddelenleer Ons voedsel door Frans M. de JongVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploaden