-
Shan
- Opleiding: NTI / Voeding en Diëtetiek
- 3 Volgend - 20 Volgers - 21 Documenten verkocht
Samenvatting Module Pathologie Literatuur: Kruizenga H., Wierdsma N. (2020). Zakboek Diëtetiek Mahan, L.K.& Raymond, J.L. (2016) Krause's Food en The Nutrition care process. 14th edition. Stegeman, N. (2017). Voeding bij gezondheid en ziekte
NTI / Voeding en Diëtetiek / Patholgoie Zakboek Dietetiek Kruizenga H., Wierdsma N.Heldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 8 t/m 20 van het boek Ons Voedsel (Frans M. de jong) en het boek The Science of Nutrition hoofdstuk 2, 4 t/m 6, 13 en 15 (volgens literatuurlijst) Vak: Toegepaste Levensmiddelenleer (leerjaar 1) Studie:...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Toegepaste Levensmiddelenleer Ons VoedselHeldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 1,2,4,5,6,7,10 en 11 Vak: Anatomie en fysiologie voor de diëtist (leerjaar 1) Studie: HBO Voeding en Diëtetiek
NTI / Voeding en Diëtetiek / Anatomie en fysiologie voor de dietist Anatomie en fysiologieHeldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 1 t/m 9 van het boek Gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering (Brug, Assema & Lechner) Vak: Voeding, voorlichting en gedrag (leerjaar 1) Studie: HBO Voeding en Dietetiek
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding, Voorlichting en Gedrag Gezondheidsvoorlichting en Gedragsverandering een planmatige aanpakDeze gebruiker heeft nog geen bundels toegevoegd
Deze gebruiker heeft nog geen studiehulp toegevoegd
Deze gebruiker heeft nog geen oefenvragen gemaakt