Studenten van de opleiding Hoger Hotelonderwijs verkopen hun samenvattingen voor HBO. De studiedocumenten helpen je beter voor te bereiden op de Hoger Hotelonderwijs tentamens.
Dit is een samenvatting van de stof die je moet kennen voor je eerste marketing tentamen. Alle informatie is duidelijk en direct uitgelegd. Ook zijn er afbeeldingen gebruikt om de informatie nog duidelijker te maken. Het boek waaruit samengevat is: Hosp...
Business Simulation - HOTS
Connected Leadership - Gamification in the Hospitality Industry Grade: 8
Market Leader Business Vocabulary Units 1-34
Market Leader Book English Vocabulary Unit 35-66
Marketing for Hospitality and Tourism Chapter 1, 2, 6, 8, 9, 10, 12, 11, 13, 14, 16.1-16.3
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenBusiness Accounting & Finance notes, chapter 1 - 4 ,6 , 10, 11, 12, 14
Organizational Behaviour Chapter 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10
Dit is een samenvatting van statistiek in stappen van de hoofdstukken die je voor de 5-6e module van de hotelmanagementschool Maastricht moet leren. De hoofdstukken zijn: Hoofdstuk 1 - Hoofdstuk 2 § 1 t/m § 5 - Hoofdstuk 3 - Hoofdstuk 5 - Hoofdstuk 6 - ...
Samenvatting van hoofdstuk 8 van het boek Intercultureel management van S.C. Schneider en J.L. Barsoux.
Dit document bevat de samenvatting van alle hoofdstukken van het boek Business Model Generation van Osterwalder. Er zitten veel illustraties in ter verduidelijking. Ook zijn de belangrijke sheets van de lessen ter ondersteuning toegevoegd. De samenvatting ...
Summary English Language Specialisation Course - Grammar, Writing and SWAN - Module 5 - Hotel Management School Maastricht Summary of the book Longman Academic Writing Series Essays (4), Chapters 1-4, 8-14 are included. Notes from classes + summary boo...
Een complete samenvatting van het boek: Invloed van Robert B. Cialdini. Ik heb veel voorbeelden toegevoegd om direct een goed beeld te krijgen nadat de theoritische onderdelen zijn uitgelegd. Een must read voor sales professionals, jonge ondernemers en/of ...
Finance summary of the module Hospitality Operations. This summary includes Managerial Accounting, Rooms Division and Revenue Management F&B.
Foundation summary of the module hospitality operations. Everything you need to know for the test.
English summary Grammer of the module resources. It includes every grammer subject you need to know for the test.
Management accounting (cashflows uitleg, residual income, ratio's, etc.) Statistiek proporties/steekproeven etc.
Samenvatting van alle hoofdstukken in het boek.
Samenvatting van het boek essentials of organizational behavior, global edition
samenvatting van het boek op stap naar de wijn. Ook is bier samengevat.
In het Hoger Hotel Onderwijs worden studenten opgeleid op hbo niveau voor management- en adviesfuncties in de recreatie en toerisme sector. Een opleiding in het Hoger Hotel Onderwijs duurt 4 jaar. In die 4 jaar wordt je opgeleid tot een goede (hotel)manager. In het eerste jaar van de studie gaat het er vooral om dat je de basis begrijpt. In de meeste hoge hotelscholen is er een hotel en restaurant aanwezig. Je gaat daarin meedraaien om zo de werkzaamheden beter te begrijpen en te kunnen uitvoeren. In de overige 3 jaar van de studie wordt er gefocust op het management gedeelte van de opleiding. Je krijgt dat jaar verschillende vakken, afhankelijk en verschillend per onderwijsinstelling. Denk bijvoorbeeld aan vakken die zoals Engels, management accounting en de wereld van het hotel management. Ook worden er verschillende malen in deze vier jaar stage gelopen. Het is verplicht om één managementstage en één praktijkstage te lopen.
De meest belangrijke vaardigheid voor een student aan het hoger hotelonderwijs is de vaardigheid om te kunnen managen. Jij moet immers het hotel of de organisatie gaan managen. Je geeft leiding aan werknemers, plant het werk in en ook kijk je naar de financiële kant van zaken. Ook is het belangrijk om altijd gastvrij zijn en altijd klaar staan voor de gast. Het is jouw taak om de gast een goede ervaring te geven en het is natuurlijk belangrijk dat gasten weer terug willen komen. Het is belangrijk dat je veel kennis hebt over het management en hotelleven. Deze vaardigheden leer je door een combinatie van theorie met praktijk.
Met deze studie kun je eigenlijk overal aan de slag binnen de horeca en toerisme sector. Je kan gaan werken in een hotel, horecagroothandel, conferentie-organisaties, recreatieparken, enzovoorts. Met deze opleiding kan je leiding gaan geven aan werknemers, je managet een deel van een bedrijf of bent verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering. Je helpt ook mee met het oplossen van eventuele klachten. Kortom, je kunt bij een groot scala aan bedrijven terecht met deze opleiding.
Tijdens je studie kun je ook ervaring opdoen met het hotel- en restaurantleven. Veel studenten zoeken een bijbaan in de horeca. Ook kun je andere studenten helpen tijdens hun studie, door als tutor bijles te geven aan lagere jaars studenten.
De theorie uit de opleiding leer je vooral uit boeken. Veelgebruikte boeken bij de hogere hotelschool zijn Hospitality experience, Op stap naar de wijn en Marketing fundamentals. Je kunt op Knoowy samenvattingen van deze boeken downloaden. Ook is het mogelijk je eigen samenvattingen te verkopen.