These are my notes made during the lectures of MIS on the NHTV in Breda. It concerns chapter 5-11 of the MIS book of Kenneth C. Laudon.
NHTV Breda / Hoger Hotelonderwijs / Management Information Systems Management Information Systems Managing the Digital Firm door Kenneth C Laudon and Jane P LaudonThis summary is on the chapters 5-11 of the MIS book of the NHTV University of Applied Sciences.
NHTV Breda / Hoger Hotelonderwijs / Management Information Systems Management Information Systems Managing the Digital Firm door Kenneth C Laudon and Jane P LaudonThese are my notes made during lectures of accounting in year III. The lectures, in my opinion, are easier to digest than the book of managerial accounting.
NHTV Breda / Hoger Hotelonderwijs / AccountingThis summary concerns chapter 6, 7, 8, 10 and 13 of the Accounting book of the NHTV University of Applied Sciences.
NHTV Breda / Hoger Hotelonderwijs / Accounting Hospitality Industry Managerial Accounting door Raymond S SchmidgallAantekeningen Bedrijfscommunicatie Mevrouw Hoefnagels Met veel voorbeelden en gebruikten afbeeldingen uit het college en de PowerPoint. Hotel Management School Maastricht, module 2
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Cutluur Grenzeloos door Ankie HoefnagelsOverzicht met alle leerstof voor de gastronomie toets. Met aantekeningen van alle lessen, onder andere; warenkennis (Met schematische afbeeldingen van onder andere dieren), sociale hygiëne, HACCP, Foodservice, Gastronomie als Wetenschap, wijn en biertra...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / GastronomieVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting Personeelsmanagement Gomez 7e editie Samenvatting met veel voorbeelden en afbeeldingen en tabellen uit het boek. Onderdeel tentamenstof Kennistoets 2 - Hotel Management School Maastricht Kijk voor meer samenvattingen behorende tot de stof...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Personeelsmanagement Personeelsmanagement door Luis R Gomez-Mejia, David BalkinSamenvatting Management Accounting Hoofdstuk 8 10 11 13 en aantekeningen extra college Samenvatting bevat onderdelen uit het boek, formules, Powerpoints, voorbeelden en aantekeningen van extra college MAC. Onderdeel toetsstof vaardigheden toets 2 - Hotel...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management Accounting Hospitality Industry Managerial Accounting door Raymond S SchmidgallSamenvatting De imagineer Hoofdstuk 1, 2, 3, 4, 5 Samenvatting met afbeeldingen uit het boek, informatie uit de powerpoints, aantekeningen uit de colleges en duidelijke voorbeelden. Onderdeel tentamenstof Kennistoets 2 - Hotel Management School Maastric...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Imagineering De imagineer Ontwerp beleving met betekenis door Gabriëlle Kuiper en Bert SmitSummary of all the valuation classes of the minor Revenue Management
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Valuation, minor revenue managementGlossary of the book Revenue Management for Hospitality Industry by David K. Hayes
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Revenue ManagementSummary of the statistics classes of the minor Revenue Management
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Statistics minor Revenue ManagementSummary of all the chapters of the book 'revenue management for the hospitality industry' by David K. Hayes
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Revenue Management Revenue Management for the Hospitality Industry door David K HayesSamenvatting hoofdstuk 8 Organisatiecultuur. Met voorbeelden uit het boek en bijbehorende afbeeldingen. Onderdeel tentamenstof Kennistoets 2 - Hotel Management School Maastricht - Module 3 G. Alblas, Wijsman E., Gedrag in Organisaties, 5e druk, Wolter...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Organisatiecultuur Gedrag in organisaties door G Alblas en Wijsman ESamenvatting bedrijfsethiek inclusief hand-out ethiek module 3 Samenvatting van hoofdstuk 2, 3, 9, 8, 10, 11 en 13 inclusief voorbeelden en afbeeldingen. Onderdeel tentamenstof Kennistoets 2 - Hotel Management School Maastricht - Module 3
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Ethiek Bedrijfsethiek en MVO voor HBO door Jan de Leeuw en Jacinta KannekensThis is a summary of the module resources in year 1.
Stenden Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Financial AccountingSamenvatting Handboek Managementvaardigheden - Quinn - Module 1.4 Groepen managen en teams leiden - 5e druk Met voorbeelden en de in het boek gebruikte tabellen. Onderdeel van Kennistoets 2 Hotel Management School Maastricht, module 3.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Managementvaardigheden Handboek Managementvaardigheden door R E QuinnDuits module 3 - Hotel Management School Maastricht Overzicht van uitgewerkte oefenvragen met alle stof die je moet weten voor het mondeling van Duits in Module 3.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / DuitsExamen modulo 3 Español - HMSM Samenvatting van alle spaans stof die je moet kennen voor het mondeling in module 3. (unidad 7-9) - Voorstellen - Foto beschrijven (met voorbeeld foto's) - Dialogen (per onderwerp een dialoog) - algemene vragen en vragen p...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Spaans Bienvenidos Libro del alumno door Margarita Goded y Raquel VarelaThis document is a summary of chapter 1, 2, 5, 6, 9, 14, 22 of the book 'Doing Research in the Real World', which is used for the subject Investigative Abilities.
NHTV Breda / Hoger Hotelonderwijs / Organizational Behaviour Doing Research in the Real World door David E. Gray