- Je bekeek:Samenvatting Toegepaste levensmiddelenleer
- Geüpload door:Fleur3003
- Studie: NTI / Voeding en Diëtetiek / Toegepaste levensmiddelenleer
- Boek:Ons voedsel door Frans M. de Jong
- 93 pagina's 1 downloads
Duidelijke en overzichtelijke samenvatting van de verplichte literatuur voor het vak Toegepaste Levensmiddelenleer. (Voeding en diëtetiek, NTI). Ook de stof uit de e-module en de proeftentamens vind je erin terug. Ik had een 9,2
NTI / Voeding en Diëtetiek / toegepaste levensmiddelenleer ons voedselHeldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 8 t/m 20 van het boek Ons Voedsel (Frans M. de jong) en het boek The Science of Nutrition hoofdstuk 2, 4 t/m 6, 13 en 15 (volgens literatuurlijst) Vak: Toegepaste Levensmiddelenleer (leerjaar 1) Studie: HBO...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Toegepaste Levensmiddelenleer Ons VoedselEen samenvatting van het boek The science of nutrition (van het vak voedingsleer bij de opleiding van Nti). Studiejaar 1 van de opleiding voeding en diëtetiek. In het document is een samenvatting te vinden van alle hoofdstukken en een samenvatting van de onde...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voedingsleer The Science of NutritionEen samenvatting over het boek gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering, hierin worden alle belangrijke punten makkelijk uitgelegd. Ook zijn alle gedragsmodellen uitgelegd. Tussendoor in de samenvatting staan ook oefenvragen, zodat je de geleerde stof met...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding, voorlichting en gedrag Gezondheidsvoorlichting en Gedragsverandering een planmatige aanpakEen uitgebreide samenvatting van het boek Ons voedsel. In de samenvattingen word een merendeel van de hoofdstukken uitgelegd. Een samenvatting van de module toegepaste levensmiddelenleer.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Toegepaste levensmiddelenleer Ons voedselEen verslag geschreven voor de module proffesionaliseringsopdracht van de opleiding HBO voeding en diëtetiek. Niet om overtenemen, maar om als een voorbeeld te gebruiken voor u eigen verslag.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Proffesionaliseringsopdracht jaar 1Een verslag geschreven voor de module integrale beroepsopdracht van de opleiding HBO voeding en diëtetiek. Niet om over te nemen, maar om als een voorbeeld te gebruiken voor u eigen verslag.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Integrale beroepsopdrachtEen uitgebreide samenvatting over de gehele productkennis binnen het vak van schoonheidsspecialiste. Een uitgebreide uitleg over alle massages en massagegrepen. En een goed omschreven samenvatting over hoe een huidanalyse moet worden uitgevoerd.
Summa College / Schoonheidsspecialiste / Productkennis, massage en huidanalyseEen uitgebreide samenvatting over de werking en de opbouw van de cellen. De verschillende soorten weefsels in het lichaam en waar deze te vinden zijn. Een duidelijke uitleg over alle stappen van het spijsverteringsproces. Uitleg over de bloed- en lymfestelsels...
Summa College / Schoonheidsspecialiste / Cellen, weefsels, spijsvertering, bloed en lymfe, huid en huidadnexenEen uitgebreide samenvatting van de onderwerpen pathologie en dermatologie, goed uitgelegd en met voorbeeld afbeeldingen. De samenvatting hoort bij leerjaar 1 van de opleiding schoonheidsspecialiste.
Summa College / Schoonheidsspecialiste / Pathologie en dermatologieEen korte maar duidelijke uitleg over hoe je een klachtenbrief in het Engels schrijft, opgebouwd op de goede volgorde waarin je de brief ook moet schrijven. Hierbij ook twee voorbeelden om mee te oefenen.
HAVO / Economie en Maatschappij / EngelsSamenvatting The Science of Nutrition - de hoofdzaken. Met behulp van deze samenvatting + overige te downloaden documenten het tentamen behaald.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerOverzicht alle vitamines en mineralen en hun functies en dergelijke
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerAntwoordmodel van de zelfgemaakte oefentoets met hoofdzaken -Inleiding Voedingsleer Voeding & Diëtetiek NTI
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerSamenvatting Levensmiddelenleer - NTI HBO Voeding en Diëtetiek - leerjaar 1 module 1
NTI / Voeding en Diëtetiek / Levensmiddelenleer LevensmiddelenleerVooropdracht Communiceren NTI Geaccepteerd door de leraar, toegang gekregen tot praktijkdag.
NTI / Voeding en Diëtetiek / CommunicerenVerslag n.a.v. de startbijeenkomst (SBO-dag) van NTI. Verslag over studie-verleden, heden en toekomst ; Planning van de studie ; Leerstijlen
NTI / Voeding en Diëtetiek / SBOAntwoorden mini toets Levensmiddelenleer met enkele hoofdzaken en een overzichtelijk schema met schadelijke stoffen en kwaliteitsverlies per voedingsgroep.
NTI / Voeding en Diëtetiek / LevensmiddelenleerNEDERLANDSTALIGE Samenvatting van hoofdstuk 7 uit het Engelstalige boek "the Science of Nutrition" - Metabolism. Nodig voor het tentamen "Voeding en Metabolisme" Samenvatting van hoofdstuk 8 (ook nodig voor tentamen) volgt binnenkort.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding en Metabolisme The Science of NutritionEindopdracht behorende bij de praktijkdag Communiceren voor het NTI. Met huidige verslag een 7,5 behaald. Geen feedback bij gekregen behalve "prima zo" (:
NTI / Voeding en Diëtetiek / CommunicerenZelfgemaakte oefentoets met alle hoofdzaken voor Inleiding Voedingsleer NTI
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding Voedingsleerintegrale toets van 2016 van propedeuse Voeding en dietetiek. Ik had hiervoor een 9 gehaald. criteria 1: casusbeschrijving beroepsrollen criteria 2: Ontwikkeling beroepsrollen en stamcompetenties op niveau 2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / LEFUitgebreide samenvatting van het boek Fysiologie voor de sportpraktijk (zesde druk). De volgende hoofdstukken komen volledig aan bod: 2, 5, 6, 12, 13 en paragraaf 3.3. Leer deze samenvatting en haal gemakkelijk een voldoende!
Hanzehogeschool Groningen / Voeding en Diëtetiek / Fysiologie Fysiologie voor de sportpraktijkSamenvatting gemaakt aan de hand van de leerdoelen van diëtetiek blok 2.1. In de samenvatting heb ik o.a. gebruik gemaakt van handige tabellen waarin o.a. alle waardes overzichtelijk zijn weergegeven per ziekte.
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / DiëtetiekSamenvatting van diëtetiek blok 1.3 van de opleiding Voeding en Diëtetiek (Haagse Hogeschool). De samenvatting is gemaakt aan de hand van de leerdoelen uit de studieplanner. Dit vak wordt samen met nog vier andere vakken getoetst onder de naam 'stofwisseling...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Ditetiek