- Je bekeek:Duidelijke samenvatting van het boek Fysiologie en Anatomie (C.A Bastiaansen)
- Geüpload door:shanndov
- Studie: NTI / Voeding en Diëtetiek / Anatomie en fysiologie voor de dietist
- Boek:Anatomie en fysiologie door
- 53 pagina's 7 downloads
Dit document bevat een samenvatting van alle stof voor het vak 'Medische kennis' uit het boek Anatomie & Fysiologie. Het is een samenvatting voor de opleiding hbo-verpleegkunde op de Hoge School Windesheim in Zwolle. Het gaat om de stof van de tw...
Windesheim / Verpleegkunde / Medische kennis Anatomie en FysiologieEen uitgebreide samenvatting van medische kennis, HBO-V (HBO verpleegkunde), het boek anatomie en fysiologie (de essentie). De volgende hoofdstukken komen aan bod: Hoofdstuk 1: het menselijk lichaam Hoofdstuk 2: cellen en weefsels Hoofdstuk 3: de h...
Christelijke Hogeschool Ede / Verpleegkunde / Medische Kennis Anatomie en fysiologieSamenvatting Module Pathologie Literatuur: Kruizenga H., Wierdsma N. (2020). Zakboek Diëtetiek Mahan, L.K.& Raymond, J.L. (2016) Krause's Food en The Nutrition care process. 14th edition. Stegeman, N. (2017). Voeding bij gezondheid en ziekte
NTI / Voeding en Diëtetiek / Patholgoie Zakboek DietetiekSamenvatting van het boek Fysiologie en Anatomie voor het vak anatomie en fysiologie. Jaar 1 Voeding en Diëtetiek aan het NTI.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologieEen uitgebreide samenvatting (inclusief afbeeldingen) van het vak Medische Biologie 1 van de module Verpleegkundige kennis en vaardigheden 1 uit de propedeuse fase van De Haagse Hogeschool. In de samenvatting komen de volgende thema's aan bod: 1. Introductie ...
De Haagse Hogeschool / Verpleegkundige / Medische Biologie 1 Anatomie en fysiologiesamenvatting van anatomie en fysiologie. Gebruikt voor de opleiding apothekersassistent Bevat alle 14 hoofdstukken: lichaam en uiterlijk, houding en beweging, spierstelsel, ademhaling, temperatuurregeling, spijsvertering, verwijdering van afvalstoffen, informa...
LOI / Apothekersassistent / anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologieAlles over periode 4 AFP4 (Fontys hogeschool) (HBO Verpleegkundige) Het document gaat over: opbouw van het zenuwstelsel, neuronen/gliacellen, actiepotentiaal, nuerotransmitter, hersenvliezen, hersengebieden, hersenzenuwen,autonoom zenuwstelsel, CVA, neurotraum...
Fontys Hogescholen / Verpleegkunde / Anatomie en fysiologie Anatomie en fysiologieDit zijn alle lesdoelen van Anatomie en Fysiologie owe 4 zorg in de keten die mij hebben geholpen bij het maken van de kennistoets
Hogeschool Arnhem Nijmegen / Verpleegkundige / Anatomie en Fysiologie Anatomie en FysiologieHeldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 1,2,4,5,6,7,10 en 11 Vak: Anatomie en fysiologie voor de diëtist (leerjaar 1) Studie: HBO Voeding en Diëtetiek
NTI / Voeding en Diëtetiek / Anatomie en fysiologie voor de dietist Anatomie en fysiologieDit is een samenvatting van het vak anatomie en fysiologie. De hoofstukken die in dit document zijn samengevat zijn: - 1. Terreinverkenning - 2. Cellen - 4. Topografie - 5. Orgaanstelsels - 6. Circulatiestelsel - Hoofdstuk over ontsteking
Hanzehogeschool Groningen / Verpleegkunde / Medische kennis Anatomie en FysiologieHeldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 8 t/m 20 van het boek Ons Voedsel (Frans M. de jong) en het boek The Science of Nutrition hoofdstuk 2, 4 t/m 6, 13 en 15 (volgens literatuurlijst) Vak: Toegepaste Levensmiddelenleer (leerjaar 1) Studie: HBO...
NTI / Voeding en Diëtetiek / Toegepaste Levensmiddelenleer Ons VoedselWil je alle AFPF lesdoelen van blok 1C?! Koop dan de bundel! In de bundel zitten; AFPF lesdoelen blok 1C, casus 1: peuter Onno AFPF lesdoelen blok 1C, casus 2: dochter Jet AFPF lesdoelen blok 1C, casus 3a: moeder Bettie AFPF lesdoelen blok 1C, casus 3b: moeder...
Hogeschool Utrecht / Verpleegkunde / AFPF Anatomie en fysiologieHeldere en overzichtelijke samenvatting van hoofdstuk 1 t/m 9 van het boek Gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering (Brug, Assema & Lechner) Vak: Voeding, voorlichting en gedrag (leerjaar 1) Studie: HBO Voeding en Dietetiek
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding, Voorlichting en Gedrag Gezondheidsvoorlichting en Gedragsverandering een planmatige aanpakeen samenvatting van alle hoofdstukken uit het boek anatomie & fysiologie die je moet weten voor het examen deel 1
NTI MBO / Doktersassistent / Anatomie & fysiologie Anatomie en fysiologieSamenvatting The Science of Nutrition - de hoofdzaken. Met behulp van deze samenvatting + overige te downloaden documenten het tentamen behaald.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerOverzicht alle vitamines en mineralen en hun functies en dergelijke
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerAntwoordmodel van de zelfgemaakte oefentoets met hoofdzaken -Inleiding Voedingsleer Voeding & Diëtetiek NTI
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerSamenvatting Levensmiddelenleer - NTI HBO Voeding en Diëtetiek - leerjaar 1 module 1
NTI / Voeding en Diëtetiek / Levensmiddelenleer LevensmiddelenleerVooropdracht Communiceren NTI Geaccepteerd door de leraar, toegang gekregen tot praktijkdag.
NTI / Voeding en Diëtetiek / CommunicerenVerslag n.a.v. de startbijeenkomst (SBO-dag) van NTI. Verslag over studie-verleden, heden en toekomst ; Planning van de studie ; Leerstijlen
NTI / Voeding en Diëtetiek / SBOAntwoorden mini toets Levensmiddelenleer met enkele hoofdzaken en een overzichtelijk schema met schadelijke stoffen en kwaliteitsverlies per voedingsgroep.
NTI / Voeding en Diëtetiek / LevensmiddelenleerNEDERLANDSTALIGE Samenvatting van hoofdstuk 7 uit het Engelstalige boek "the Science of Nutrition" - Metabolism. Nodig voor het tentamen "Voeding en Metabolisme" Samenvatting van hoofdstuk 8 (ook nodig voor tentamen) volgt binnenkort.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding en Metabolisme The Science of NutritionEindopdracht behorende bij de praktijkdag Communiceren voor het NTI. Met huidige verslag een 7,5 behaald. Geen feedback bij gekregen behalve "prima zo" (:
NTI / Voeding en Diëtetiek / CommunicerenZelfgemaakte oefentoets met alle hoofdzaken voor Inleiding Voedingsleer NTI
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding Voedingsleerintegrale toets van 2016 van propedeuse Voeding en dietetiek. Ik had hiervoor een 9 gehaald. criteria 1: casusbeschrijving beroepsrollen criteria 2: Ontwikkeling beroepsrollen en stamcompetenties op niveau 2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / LEF