Bekijk documenten met de tag: Zie. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
In deze samenvatting vind je alle benodigde informatie voor het vak Productleer en Voedselbereiding die je nodig hebt voor de kennistoets van Leerjaar 3, Periode 1. De samenvatting is kort en bondig.
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer en VoedselbereidingOnderwerpen: diabetes type 1, ondervoeding, decubitus, oncologie, CVA, ziekte van Parkinson en dementie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, levercirrose, acute en chronische pancreatitis, heelkunde, sondevoeding en parenterale voeding, hartfalen. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / DieetleerOnderwerpen: diabetes type 1, ondervoeding, decubitus, oncologie, CVA, ziekte van Parkinson, dementie. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / PathofysiologieOnderwerpen: gespreksvaardigheden, stages of change, motiverende gespreksvoering (MGV), gezichtspunt van de patiënt, ziektespecifieke drink- en sondevoeding. Cijfer: 7,5
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Productleer & voedselbereiding en communicatieOnderwerpen: stress, zelfmanagement, hartrevalidatie, verslavingsziekten, stemmingsstoornissen (depressie), diabetes, therapietrouw, ethiek, nudging, mantel- en respijtzorg. Cijfer: 7,6
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Sociale wetenschappenVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenOnderwerpen: ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, levercirrose, acute en chronische pancreatitis, heelkunde, sondevoeding en parenterale voeding, hartfalen. Cijfer: 7,2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / Pathofysiologie