Samenvatting Personeelsmanagement - Hoofdstuk 1, 5, 8 Samenvatting inclusief tabellen uit het boek en voorbeelden. Tentamenstof Kennistoets 1 Hotel Management School Maastricht - module 3. Personeelsmanagement 7e editie.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Personeelsmanagement Personeelsmanagement door Luis R Gomez-Meija, David B Balkin, Robert L Cardy en Danny BrouwerSamenvatting statistics for business and economics. Tentamenstof vaardighedentoets 1, Hotel Management School Maastricht. Dit bestand bevat paragraaf 5.4, 6.1, 6.2, 7.1-7.6 en 8.1-8.4. Samenvatting van boek en collegeaantekeningen. Inclusief voorbeelden...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Statistiek Statistics for Business and Economics door David R AndersonReservation and complaint handling module 1 Hotel Management School Maastricht Written reservation and complaint handling.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / EngelsManagementtoets Samenvatting - Financieel- & operationeel management en HRM. Aantekeningen uit de colleges met uitleg.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Financieel- & operationeel management en HRMThanksgiving Reader United States, Culutral Awareness. Including different articles with a summary. The model of Geert Hofstede is also included.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / EngelsSamenvatting Hotel and Restaurant Accounting Cote, hoofdstuk 3-6. De samenvatting is in het Nederlands, maar de Engelse begrippen/namen staan er wel in. De samenvatting is van hoofdstuk 3 tot en met 6. Inclusief foto's en uitleg.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management Accounting Hotel and Restaurant Accounting door Raymond CoteVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenSamenvatting Hospitality Industry Managerial Accounitng Hoofdstuk 5&6 Duidelijke samenvatting van hoofdstuk 5 en 6, inclusief voorbeelden en uitwerkingen hierbij.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management Accounting Hospitality Industry Managerial Accounting door Raymond S SchmidgallStatistics for business and economics h4-5 Samenvatting met veel voorbeelden zoals uitgewerkte opdrachten om de stof zo beter te begrijpen.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Statistiek Statistics for business and economics door David R AndersonSamenvatting Syllabus Management Accounting Uitleg over de balans, verlies en winst rekening / income statement, HOSTA / USALI en ratio's. Syllabus over de boeken hospitality industry managerial accounting - Raymond S. Schmidgall en Basic Hotel and Rest...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management AccountingSamenvatting/colleges principles of marketing sixteenth edition ; philip kotler en gary armstrong.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / marketing principles of marketing door philip kotleer en gary armstrongSamenvatting van liquidity ratios, solvency ratios, activity ratios and profitability ratios. Summary with liquidity ratios, solvency ratios, activity ratios and profitability ratios.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Engels(Ik heb zelf een 9.6/10 op de open vragen toets gehaald) Een volledige samenvatting. Van hoofdstuk 1 tot en met 10. Alle onderdelen worden uitgebreid en volledig behandeld. Daarnaast worden moeilijke theorieën en modellen in makkelijkere taal uitgelegd en...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Hotel Management School Strategisch Management voor ondernemers in het het MKB familiebedrijf door HJ Dekker, IA Matser, DP Scherjon, GHJ Sweers, JETh van OnzenDuits algemeen grammatica overzicht Overzicht van de algemene grammatica Duits.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / DuitsSamenvatting van het boek Grenzeloos. Samenvatting van het hele boekje met uitleg van begrippen, afbeeldingen van modellen en uitleg over deze modellen. Ook staan er in de samenvatting voorbeelden om zo alles makkelijker te leren.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Interculturele communicatie / Bedrijfscommunicatie Grenzeloos interculturele communicatie in de wereld van toerisme en gastvrijheid door Ankie Hoefnagels &Ton van EgmondAantekeningen colleges cultuur Ankie Hoefnagels aangevuld met afbeeldingen. Aantekeningen van de colleges aangevuld met afbeeldingen en modellen.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Cultuur Grenzeloos interculturele communicatie in de wereld van toerisme en gastvrijheid door Ankie Hoefnagels &Ton van EgmondStatistics for Business and Economics aantekeningen NL H1 2 3 Aantekeningen Statistics for Business and Economics, in het Nederlands. Hoofdstuk 1, 2 & 3.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Statistiek Statistics for Business and Economics door Jim Freeman & Eddie ShoesmithAantekeningen colleges priciples of marketing, aangevuld met modellen en afbeeldingen.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Principles of marketing Principles of marketing door KotlerSamenvatting Dit is onderzoek! Ben Baarda, 2015. Samenvatting van het boek dit is onderzoek, hoofdstuk 1-4 (hele boek). Onderdeel van de research toets op de Hotel Management School Maastricht, module 2, leerjaar 1.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Onderzoeksvaardigheden, research Dit is onderzoek door Ben BaardaSamenvatting het nieuwe proefboek, Peter Klosse en Angelique Schmeinck, 2015. Samenvatting van het complete boek. Zit je op de Hotel Management School Maastricht Dan is deze samenvatting wat je nodig hebt ter voorbereiding van je gastronomie toets in lee...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Gastronomie Het nieuwe proefboek door Peter Klosse en Angelique SchmeinckVragen met antwoorden die mogelijk in het tentamen kunnen komen, dit zijn de vragen van de Campus card.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Communicatie handboek door Wil Michels