Hieronder worden samenvattingen, aantekeningen en oefententamens weergegeven voor het vak Gastronomie aan de opleiding Hoger Hotelonderwijs te Zuyd Hogeschool.
Overzicht met alle leerstof voor de gastronomie toets. Met aantekeningen van alle lessen, onder andere; warenkennis (Met schematische afbeeldingen van onder andere dieren), sociale hygiëne, HACCP, Foodservice, Gastronomie als Wetenschap, wijn en biertra...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / GastronomieSamenvatting het nieuwe proefboek, Peter Klosse en Angelique Schmeinck, 2015. Samenvatting van het complete boek. Zit je op de Hotel Management School Maastricht Dan is deze samenvatting wat je nodig hebt ter voorbereiding van je gastronomie toets in lee...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Gastronomie Het nieuwe proefboek door Peter Klosse en Angelique SchmeinckVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploaden