-
jaccoverbij
- Opleiding: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen / Food and Business
- 0 Volgend - 1 Volgers - 1 Documenten verkocht
Dit is een samenvatting van deel 1 en 2 van: "The Art of Management". Voor het vak Management van de opleiding Food & Business (D-cluster).
HAN University of Applied Sciences / Food and Business / Management The Art of ManagementDit is een samenvatting van het boek: "Strategische Marketing Planning", van de hoofdstukken 1, 2, 3, 4 en 8. Voor het vak Marketing van het 1e jaar.
HAN University of Applied Sciences / Food and Business / Marketing Strategische Marketing Planning Karel Jan AlsemDit is een samenvatting van het boek: "Marketing de Essentie", van de hoofdstuk 1 t/m 10 (behalve hoofdstuk 4). Voor het vak Marketing van het 1e jaar.
HAN University of Applied Sciences / Food and Business / Marketing Marketing de Essentie Philip Kotler, Philip Kotlre, Gary ArmstrongDit is een samenvatting van het boek: "IKZ Integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement". Voor het vak Quality Management.
HAN University of Applied Sciences / Food and Business / Quality Management IKZ Integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement Chris Bakker & Els MeertensDit is een samenvatting van de leerdoelen van het boek: "IKZ Integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement". Voor het vak Quality Management, voor het 2e jaar.
HAN University of Applied Sciences / Food and Business / Quality Management IKZ Integrale kwaliteitszorg en verbetermanagement Chris Bakker & Els MeertensDeze gebruiker heeft nog geen bundels toegevoegd
Deze gebruiker heeft nog geen studiehulp toegevoegd
Deze gebruiker heeft nog geen oefenvragen gemaakt