Bied studiehulp aan

Tutoren bieden op Knoowy studiehulp aan om scholieren en studenten te helpen met hun studie. Studiehulp kan bestaan uit bijles geven, verslagen nakijken of hulp bij huiswerkopdrachten.

Maak een dienst aan

Help online

Je kunt online met de studenten communiceren en op een afstand hulp bieden. Zo kun je studenten helpen met hun studie.

Flexibel werken

Je kunt je eigen tijd indelen en op die manier, naast je colleges en werk, geld bijverdienen. Je levert studiehulp waar je wil en wanneer je wil.

Veilige betaling

Knoowy garandeert een veilige betaling. Studenten betalen voordat de dienst aanvangt, en het geld wordt vrijgegeven zodra de dienst geleverd is.

Verdien geld

Bijles, vertaalwerk, scripties nakijken, hulp bij huiswerkopdrachten. Je bepaalt zelf welke dienst je levert en hoeveel het kost.

Hoe werkt het?

Voeg gratis diensten toe

Verdien geld door bijles te geven, scripties na te kijken, vertaalwerk te leveren, of help studenten op een andere manier. Je bepaalt zelf wat de dienst inhoudt, waar het plaatsvindt en hoeveel het kost.


Studenten reageren op je dienst

Kom in contact met hulpbehoevende studenten en ontvang boekingen en berichten waarin ze hulp vragen met een bepaald probleem.


Stuur een voorstel

Stuur de student een voorstel hoe je hem of haar op een passende manier kunt helpen. Ga onderling in gesprek en kom tot een overeenkomst die beiden schikt.


Krijg altijd en veilig betaald

Zodra je voorstel betaald is, kun je beginnen met het uitvoeren van de dienst. Wanneer aan de overeenkomst voldaan is, krijg je na de einddatum van de dienst uitbetaald. Studenten betalen vooraf, maar Knoowy beheert het geld totdat de dienst volgens afspraak geleverd is. Zo komen zowel de tutor als de student nooit bedrogen uit.


Welke diensten kun je aanbieden?

Je bent bij Knoowy vrij om te kiezen waarmee en op welke manier je andere studenten wil helpen.

Toegestaan

Bijles geven Opdrachten verbeteren Verslagen nakijken Scriptiehulp Teksten vertalen Feedback geven Adviseren bij een presentatie Helpen met onderzoek

Niet toegestaan

Examens maken Schrijven van complete verslagen Fraude plegen

Maak een dienst aan

 

Wat zeggen anderen over studiehulp?

Seyma studeert Social Work. Door studiehulp te bieden aan andere studenten verdient ze iedere maand geld waarmee ze haar studententijd financiert. Lees hier hoe zij dit ervaart.

Binnen de opleiding Social Work is reflectie erg belangrijk. Ik weet van medestudenten dat niet iedereen dit makkelijk vindt. Ik ben er wel goed in en ik vind het leuk om anderen te helpen. Ik bied daarom aan om reflectieverslagen van feedback te voorzien en deze te koppelen aan de competenties van de student. Ik heb iedere maand wel twee of drie opdrachten. Wanneer ik zelf tentamens heb, zet ik de dienst soms uit zodat ik mezelf kan focussen op mijn eigen studie. Het is erg fijn dat je je eigen baas bent en dat je zelf kunt bepalen hoeveel werk je aanneemt en wanneer je eraan werkt.

Maak een dienst aan

Opdrachten van meer dan 500,- euro gerealiseerd.

Tutors hebben reeds 1350 diensten toegevoegd.

Meer dan € 50.000,- euro aan studiehulp verdiend.

Jaarlijks meer dan 1500 studenten geholpen door studiehulp.

Ga zelf achter opdrachten aan door te reageren op oproepen.

Iedere dag krijgen nieuwe studenten studiehulp via Knoowy.

Maak een dienst aan

Veelgestelde vragen

Welke diensten kun je als tutor aanbieden?

Je bent bij Knoowy vrij om te kiezen waarmee en op welke manier je andere studenten wil helpen. Denk bijvoorbeeld aan bijles, scripties nakijken en vertaalwerk. Deze diensten kunnen gericht zijn op bepaalde vakken op school, maar je kunt natuurlijk ook algemene diensten aanbieden.

Wie mag een dienst toevoegen?

Iedereen mag tutor worden op Knoowy. Bij Knoowy bieden zowel studenten als professionele studiecoaches diensten aan. Als student ben je bijvoorbeeld al geschikt wanneer je uitblinkt in een bepaald vak op school.

Hoeveel krijg ik als tutor betaald?

Tutoren mogen zelf het tarief van de dienst bepalen. Met de student spreek je een totaalbedrag af. Knoowy rekent over dit totaalbedrag 10% commissie.

Hoe en wanneer krijgen tutoren betaald?

Voordat een dienst kan plaatsvinden, moeten studenten via Knoowy het overeengekomen bedrag betalen. Het geld komt dan terecht op je Knoowy saldo. Op deze manier hoef je als tutor nooit bang te zijn dat je niet betaald wordt voor het werk dat je gaat leveren.

Al meer dan 146.000 tevreden studenten

 • NPEVermeulen
  NPEVermeulen

  Heldere website, goede zoekoptie en vrij volledig.

 • jnortan
  jnortan

  Heb je hulp nodig bij je studie of opleiding. Dan moet je zeker bij Knoowy zijn. De service en hulp is professioneel.

 • spamw
  spamw

  Duidelijk en overzichtelijk. Ik gebruik het voor samenvattingen maar ook bij het schrijven van papers.

 • joke45
  joke45

  De website Knoowy zal ik zeker aanbevelen aan medestudenten . De documenten helpen je om een start te maken met je verslag als je even niet weet hoe je moet beginnen .

 • Suzanne Kruyswijk
  Suzanne Kruyswijk

  Het was erg prettig dat de student al betaald had voor de deadline, dat verzekerde mij dat ik betaald zou krijgen.

 • carlinenissa
  carlinenissa

  Ik werk vanuit Curaçao. Door het tijdsverschil met Nederland, kan ik 's avonds nog dingen afmaken waarna de studenten het in de ochtend in hun mailbox hebben.

 • KimberleyvB
  KimberleyvB

  Knoowy is een handige website met een ruim aanbod. Alles is duidelijk en goed te vinden.

 • SjuulGitmans
  SjuulGitmans

  Knoowy biedt een prima service voor studenten, en keuze genoeg qua aanbod.

Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Aanmelden via Facebook
Winkelwagen
 • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document