- Je bekeek:Samenvatting Voeding en sport jaar 3
- Geüpload door:anonymous
- Studie: NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding en Sport
- Boek:voeding en sport door
- 14 pagina's 5 downloads
Deze samenvatting betreft het Cursusboek Voeding en Sport voor de opleiding Sport en Voeding gegeven door Start2Move een opleiding volgens de normen van Fit!vak (Fitvak) / NLactief. Het boek Voeding en Sport, en daarmee dus ook deze samenvatting, geeft een vol...
Start2move / Personal Trainer Pro / Sport en Voeding voeding en sportSamenvatting The Science of Nutrition - de hoofdzaken. Met behulp van deze samenvatting + overige te downloaden documenten het tentamen behaald.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerOverzicht alle vitamines en mineralen en hun functies en dergelijke
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerAntwoordmodel van de zelfgemaakte oefentoets met hoofdzaken -Inleiding Voedingsleer Voeding & Diëtetiek NTI
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerSamenvatting Levensmiddelenleer - NTI HBO Voeding en Diëtetiek - leerjaar 1 module 1
NTI / Voeding en Diëtetiek / Levensmiddelenleer LevensmiddelenleerVooropdracht Communiceren NTI Geaccepteerd door de leraar, toegang gekregen tot praktijkdag.
NTI / Voeding en Diëtetiek / CommunicerenVerslag n.a.v. de startbijeenkomst (SBO-dag) van NTI. Verslag over studie-verleden, heden en toekomst ; Planning van de studie ; Leerstijlen
NTI / Voeding en Diëtetiek / SBOAntwoorden mini toets Levensmiddelenleer met enkele hoofdzaken en een overzichtelijk schema met schadelijke stoffen en kwaliteitsverlies per voedingsgroep.
NTI / Voeding en Diëtetiek / LevensmiddelenleerEindopdracht behorende bij de praktijkdag Communiceren voor het NTI. Met huidige verslag een 7,5 behaald. Geen feedback bij gekregen behalve "prima zo" (:
NTI / Voeding en Diëtetiek / CommunicerenZelfgemaakte oefentoets met alle hoofdzaken voor Inleiding Voedingsleer NTI
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding Voedingsleerintegrale toets van 2016 van propedeuse Voeding en dietetiek. Ik had hiervoor een 9 gehaald. criteria 1: casusbeschrijving beroepsrollen criteria 2: Ontwikkeling beroepsrollen en stamcompetenties op niveau 2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / LEF