Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Roelmak21 - 2 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: Openbare ruimte

Gebruik ook hier 1 A4tje.

1. Beschrijf wat het begrip openbare ruimte betekent.

2. Wat is jouw top-5 van ergernissen in de openbare ruimte?3. Vind jij dat je respectvol omgaat met de openbare ruimte en kun je dat met een voorbeeld aantonen? Scoor jezelf met een cijfer.

- Ja, ik vind dat ik respectvol omga met de openbare ruimte. Een voorbeeld hiervan is dat ik altijd mijn afval netjes in de prullenbak gooi in plaats van op de grond te laten slingeren. Ik geef mezelf een 8 voor mijn respectvolle gedrag in de openbare ruimte.

4. Heb je iemand wel eens gecorrigeerd die zich grensoverschrijdend gedroeg in de openbare ruimte en wat was het resultaat? Noem ren voorbeeld in 5 zinnen bijvoorbeeld iemand die zich opdringde in de rij bij de bank.

5. Beschrijf een situatie in de openbare ruimte waarbij je achteraf de conclusie moest trekken dat je iemand te positief of te negatief had beoordeeld.

6. Wat is volgens jou de beste aanpak om burgers te motiveren in de openbare ruimte rekening te houden met elkaar? Wat is er nodig om dit voor elkaar te krijgen?

Noem 4 punten en onderbouwd dit

. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van het MBO. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: overtuigend.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document