Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 3 weken geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: Feedback werkbegeleider + reflectie verslag.
Ik kreeg feedback van mijn werkbegeleider Charlene.
De aanbevelingen op clientniveau, afdelingsniveau en instellingsniveau gellustreerd met 2 praktijksituaties zijn mooi beschreven en goed geformuleerd. Echter, werd mij vermeld dat onze werkgever van plan is in de toekomst, de personeelsbezetting te verminderen naar 1 medewerker op 8 bewoners, wat afwijkt van mijn aanbeveling op afdelingsniveau.
Wat mij het meest opviel is bij de aanbeveling op instellingsniveau, echter bij komt kijken dat we minstens 1 of 2 stagiaires kunnen krijgen, volgens het beleid, om toch de werkdruk te verminderen en zo de kwaliteit van de zorg te waarborgen. Dit komt wel in lijn met de andere aanbeveling om minstens 2 of 2 stagiairs in te zetten die zo kan bijdragen aan het bevorderen van de kwaliteitszorg. Uit ervaring weet ik dat onze werkgever streef naar een veilige werkomgeving en de kwaliteit van de zorg wil waarborgen. Ik heb dit meegemaakt toen ik een jaar terug in 2023 op een somatische afdeling Hoogbouw 4 Somatiek werkte en de personeelsbezetting in gedrang kwam door de hoge complexe zorg bij meerdere bewoners, werkdruk was te hoog. We stonden toen met 3 medewerkers overdag op 21 bewoners, waarvan 5 met hoge complexe zorg, waarbij we genoodzaakt waren bij deze bewoners met zijn tween te werken om de kwaliteit van de zorg te waarborgen. In overleg kregen we dagelijks hulp van een andere afdeling 2 medewerkers die ons kwam helpen met 2 of 3 bewoners. Ook in de avond, kwam 1 collega met 2 bewoners helpen.
Ik zal verder reflecteren, dus de feedback gebruiken van mijn werkbegeleider gezien ik het belangrijk vind, om me aan te passen aan de specifieke situatie van mijn werkgever. Conform het beleid van onze werkgever mijn aanbeveling op het punt van personeelsbezetting bij deze zal verfijnen en aanpassen wat ik boven net heb omschreven. Het is essentieel wat ik hieruit meeneem is, om open te staan voor feedback en te blijven leren en groeien in mijn rol als zorgverlener met het oog om de kwaliteitszorg te bevorderen en te blijven werken aan mijn deskundigheidsbevordering.

Ik heb deze aanbevelingen besproken met Marja.
En zij heeft van haar met mij besproken.
1 tip en top van mijn medestudent Marja:
Tip: Het continu aanbieden van educatie en training aanbieden aan het personeel, om zo de zorg te waarborgen. Mijn reflectie: Dit vind ik een waardevolle toevoeging aan mijn aanbeveling op instellingsniveau. Door het personeel regelmatig bij te scholen en te trainen, kunnen zij hun kennis en vaardigheden verbeteren en up-to-date houden. Echter wordt dit ruim gedaan door onze werkgever. Dit zal bijdragen aan het bieden van hoogwaardige zorg aan de bewoners.
Top: De werkbegeleider heeft haar verslag goed beschreven en helder met praktijkvoorbeelden.1 tip en 1 top naar mijn medestudent Marja:
1 tip: Instellingsniveau: Het is heel belangrijk om een structuur te creren, waarin de medewerkers/ jouw collegas de mogelijkheid hebben om feedback te geven en suggesties voor verbetering te doen. Dit kan bijvoorbeeld door het organiseren van regelmatige evaluaties en reflectiemomenten.
1 top: De aanbevelingen die je doet als student zijn zeer relevant en kunnen daadwerkelijk bijdragen aan het verbeteren van de zorg op clint, praktijk en instellingsniveau. Zoals aangegeven door regelmatige check-ins, duidelijke communicatie etc., hebben deze 3 niveaus een positieve impact bij jouw zorgpraktijk.


Beschrijf het concreet en overtuigend . De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: overtuigend.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document