Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 2 maanden geleden

Schrijf een samenvatting over het onderwerp: (b) Interview 2 directe collegas: afdelingshoofd/leidinggevende/verpleegkundige/verzorgende
Ik ben voor deze opdracht op donderdag 30 november 2023, in gesprek gegaan met onze zorg cordinator M.M die het afdelingshoofd is van de PG-afdeling, Laagbouw 3. Zij had als knelpunt de bejegening van de bewoners met dementie. Dit was aan de hand van 2 grote klachten die bekend waren tevens bij de locatiemanager. Ik heb dit teruggekoppeld aan de studieloopbaanbegeleider L.B van school en gaf aan dat dit niet haalbaar is voor deze opdracht. De zorg cordinator is dit jaar in maart 2024, begonnen om het zorgteam op grote schaal en andere afdelingen van de zorginstelling Bornholm, Amstelring, bij te scholen door deel te nemen aan een cursus "Ik woon nu hier en het demente brein. Doel is dat de bejegening naar de bewoners met demente een positieve impact hebben.

. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in 100 woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: medisch.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document