Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 4 maanden geleden

Schrijf een samenvatting over het onderwerp: E. Bereid het contact voor en zorg dat eventuele hulpmiddelen aanwezig zijn.
Voorbereiding van het contact met de clint en partner is van groot belang om ervoor te zorgen dat de afspraak soepel verloopt en dat eventuele hulpmiddelen aanwezig zijn. Op maandag 20 november om 14.00 uur staat er een afspraak gepland met de clint en zijn partner, waarbij mijn werkbegeleider ook aanwezig zal zijn. Dit is ingepland in de dag map agenda en ik heb het zorgteam op de hoogte gesteld.

Voordat de afspraak plaatsvindt, heb ik het digitale zorgdossier van de clint zorgvuldig doorgenomen. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van zijn medische geschiedenis, eventuele symptomen en de benodigde zorg die hij nodig heeft. Daarnaast heb ik de clint geobserveerd in zijn dagelijkse omgang en gemerkt dat hij moeite heeft met communiceren en begeleiding nodig heeft vanwege Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Gezien de situatie van deze clint, heb ik besloten dat zijn kamer de meest geschikte locatie is voor het contact. Deze omgeving is prikkelarm en zal het voor de clint gemakkelijker maken om contact te maken en deel te nemen aan het gesprek. Ook zorgt dit ervoor dat de clint zich op zijn gemak voelt, wat de communicatie ten goede zal komen.

Tijdens de voorbereiding heb ik ervoor gezorgd dat zijn partner aanwezig was om hem tijdens het spiegelgesprekstechniek te ondersteunen . Dhr heeft moeite om zich verbaal goed te uiten, vanwege zijn cognitieve beperking, communicatie te ondersteunen. Daarnaast heb ik ook rekening gehouden en gezorgd voor een comfortabele zitplaats.
. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in 100 woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: overtuigend.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document