Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 4 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: B1-K1-W8: 4. Onderbouwt hoe ik snel en adequaat heeft gehandeld volgens wettelijke richtlijnen en procedures van de organisatie.
Ik heb deze crisissituatie qua valincident, het protocol dat van toepassing is, op dat moment gehandeld, conform het verpleeghuis Bornholm, Amstelring.
Toen ik hoorde dat de heer gevallen was tijdens de overdracht, ben ik meteen opgestaan en was snel daar ter plekke bij de heer. Ik ben de nodige controles gedaan bij de heer zoals verwondingen opgelopen, was de heer bij buiten bewijst zijn? Verward? Misselijk? Hoe waren de stand van beide benen en armen? Hoe was de ademhaling ? Gebruikt de heer bloedverdunners? Deze controles heb ik gevoerd, de arts genformeerd door middel van de SBARR-methode. Vervolgens een MIC melding ingevuld, en de 1 e contactpersoon op de hoogte gebracht van het valincident bij de heer. De heer had een hoofdletsel opgelopen, een schaafwond (+-2 cm diameter, links bovenkant) en op zijn elleboog een rood opgezwollen plek (hematoom). Huid intact. De heer voelde pijn bij aanraking.
Ik heb volgens de protocol gehandeld. Ik was goed voorbereid omdat ik conform de protocol zie bijlage gehandeld heb. Dit protocol: Valpreventie protocol Intramuraal Amstelring, heb ik gebruik om de stappen goed op te volgen en geeft mij als richtlijn aan hoe om te gaan met valincidenten en het verlenen van eerste hulp. Dit protocol is gebaseerd op de landelijke: Richtlijn preventie van valincidenten bij ouderen, van het CBO van 2017, de richtlijn valpreventie van Zorg en Beter 2017 en het project Blijf staan o.a. Consument en Veiligheid.
Ik heb bewust voor de SBARR- methode gekozen voor gebruik om gestructureerd en effectief te communiceren met de. De SBARR-methode is communicatie hulpmiddel en als richtlijn voor gebruik om gestructureerd en effectief te communiceren met artsen en andere zorgverleners zoals de cordinerend verpleegkundige.
Ik heb een MIC-formulier ingevuld van dit valincident, conform het beleid van Amstelring door op de juiste manier te melden, waardoor er meer inzichtelijkheid in verbetermogelijkheid te verkrijgen.
Aan se hand van de ernst van het valincident, was het voor mij ook heel belangrijk dat de arts op tijd aanwezig was voor de beoordeling. Hier heb ik de richtlijnen conform de MEWS-score opgevolgd. De arts was binnen 45 minuten ter plekke, de arts voldeed aan gestelde voorwaarden dat vermeld dat bij de MEWS-score in onze zorginstelling. Zie bijlage toegevoegd. Was het zo dat om een ernstige valincident ging waarbij de heer een breuk had opgelopen, dan zou de arts binnen 30 minuten ter plekke zijn voor de beoordeling van ongewenste crisissituatie. Verder heb ik dit noodsituatie van de heer zijn valincident goed gerapporteerd in zijn digitale dossier als bewijsstuk.
. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: overtuigend.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document