Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Roelmak21 - 5 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: Onderbouwt hoe ik (non-) verbale signalen van betrokkene(n) hebben geleid tot keuzes in mijn handelen?

De heer liggend aangetroffen op de vloer, op de kamer, waar de binnendeur openstond. Zijn partner zat op een stoel aan tafel en was verder rustig aanwezig, wel geschrokken gaf ze aan. Nagevraagd aan haar wat er is gebeurd. Echtgenote gaf verbaal aan, dat de heer op stond van zijn stoel, om zijn wandelstok te pakken, verstapte zich en kwam ten val met hoofd tegen de muur.
De heer was rustig aanwezig. Met verbale instructies kon de heer armen en benen bewegen. De heer heeft hoofdletsel opgelopen, een schaafwond, links bovenkant (+- 2 cm diameter, ronde vorm), weinig bloed te zien en op zijn linker elleboog een rood opgezwollen plek , hematoom. De heer had pijn bij aanraken. De heer gaf aan zich duizelig/ draaierig te voelen. De heer was verder goed aanspreekbaar, niet benauwd, normale ademhaling. De heer was wel geschrokken. Voor mij was belangrijk de heer op een rustige manier te benaderen. Dit heeft ertoe geleidt dat ik de digitale meetmonitor ben gaan halen om de controles uit te voeren. Mijn werkbegeleider, Charlene bleef bij de heer toen ik de meetmonitor ben gaan halen. Vervolgens heb ik met de meetmonitor door middel van promeso de vitale functies gemeten.
Vitale functies uitgevoerd: Temperatuur 36,1 C, bloeddruk 137/55 mmHg, polsslag 64 bpm, saturatie 99%.
Ik heb meteen de arts ingeschakeld en op de hoogte gebracht van dit valincident.
. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van het MBO. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: overtuigend.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document