Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 4 maanden geleden

Schrijf een samenvatting over het onderwerp:
De heer K.T, een 95-jarige van Indonesische afkomst, is onlangs verhuisd naar ons verpleeghuis, PG+ afdeling, Bornholm, vanwege een moeizame thuissituatie. Hij woont nu sinds 3 dagen samen met zijn partner op 1 kamer. De heer K.T vertoont tekenen van cognitieve achteruitgang en vergeetachtigheid. Hij heeft onlangs zijn ribben gekneusd, met pijnklachten. De heer K.T heeft drie kinderen, waarvan zijn dochter zeer betrokken is en als eerste contactpersoon fungeert.
Het beleid voor de heer K.T is curatief, met de instructie om niet te reanimeren, indicatie, WLZ, ZZP5. Hij heeft een gevorderd stadium van dementie, nierfunctiestoornissen, hypertensie, gonartrose en latente tuberculose.
De heer K.T loopt met behulp van een wandelstok en rollator.

Graag samenvatten in 4 zinnen. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van het MBO. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: medisch.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document