Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 5 maanden geleden

Schrijf een samenvatting over het onderwerp: De heer K.T, een 95-jarige man van Indonesische afkomst, is onlangs verhuisd naar ons zorgcentrum vanwege een moeizame thuissituatie. Hij woont nu sinds 3 dagen samen met zijn partner. De heer K.T vertoont tekenen van cognitieve achteruitgang en vergeetachtigheid, wat resulteert in frequente valpartijen. Hij heeft onlangs zijn ribben gekneusd, wat veel pijn veroorzaakt. De heer K.T heeft drie kinderen, waarvan zijn dochter zeer betrokken is en als eerste contactpersoon fungeert.

Het beleid voor de heer K.T is curatief, met de instructie om niet te reanimeren. Hij heeft een gevorderd stadium van dementie, nierfunctiestoornissen, hypertensie, gonartrose en latente tuberculose. Zijn medicatie wordt beheerd door ons zorgteam en we zorgen ervoor dat hij deze zelfstandig inneemt. Zijn medicatie omvat Macrogol 1 daags indien nodig, amlodipine 1 daags, calci chew 3d 500mg/800ie 1 daags, enalapril 10 mg 1 daags en pantoprazol 40 mg 1 daags.

De heer K.T loopt met behulp van een wandelstok en rollator, maar vergeet vaak deze te gebruiken. We hebben geobserveerd dat hij vaak met zijn handen op zijn rug loopt, wat een risico op vallen met zich meebrengt. De heer K.T heeft zijn eigen gebit en heeft geen allergien. We bieden hem hulp aan bij het douchen en ondersteunen waar nodig bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Bij de intake kan de heer last hebben van boeren en slijmvorming als gevolg van een Barret-slokdarm.. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in 100 woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: medisch.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document