Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 7 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: Reflecteer op de cordinatie van zorg als eindverantwoordelijke en op de verkregen feedback. Betrek hierbij de
CanMedsrollen (zorgverlener, gezondheidsbevorderaar, communicator, organisator en
samenwerkingspartner) en maak hier een verslag van.

Ik heb als dag oudste 3 diensten gedraaid in 3 weken tijd onder begeleiding van de werkbegeleider en 1 collega ( 3e dienst na 11.00 uur). Ik heb de taken en functies van het team goed doorgenomen en mijn taak als dag oudste. 1e dienst heeft de werkbegeleider dat heel kort toegelicht. Ik heb voor mijn 1e dienst feedback gevraagd. Ik heb vervolgens gevalueerd met het team, qua communiceren, dat verliep goed. Volgens de werkbegeleider moest ik snel, effectief en tot de kern informatie delen en dit laten zien. Prioriteiten stellen moest ook beter, de interieurverzorger inschakelen bijvoorbeeld, op de hoogte brengen, pauzes indelen bij aanvang dienst, om discussies te voorkomen. Leiderschap heeft met bovengenoemde punten te maken. Ik heb deze feedpunten als leerpunten gezien en hieraan gewerkt tijdens mijn 2e en 3 e dienst, bij start aanvang bijzonderheden afspraken noemen, 3e dienst een flexwerker ingewerkt en andere taken laten doen zoals hygieneronde. Verliep goed. Collega tijdens laatste halve dienst, heeft laten weten dat de zorg cordineren goed verlopen is. Wel informatie delen kort houden. Alle feedbackpunten zal ik gebruiken bij een volgende keer als dag oudste werken voor een goede ontwikkeling en doorgroei.. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in 100 woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: overtuigend.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document