Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Friesland123 - 7 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: Doordat de missie niet door ieder teamlid wordt nagestreeft, heeft dit invloed op de doelen van het team. Het doel is naast de client staan, recidive voorkomen. Een aantal nieuwe leden van Team Friesland zijn zeer gemotiveerd en streven dit doel na ( K., M, en H.). Doordat zij niet het gevoel hebben dat het door ieder teamlid hetzelfde doel wordt nagestreefd, is er een negatieve groepsvorming gaande.

Ik praat regelmatig met M. over de strubbelingen in het team en H. lijkt heel dwangmatig alles te willen controleren door overal lijstjes van te maken. T. en M. lijken veel met elkaar te praten en in vergaderingen lijkt het erop alsof T. moeilijk kan omgaan met de nieuwe teamsamenstelling doordat zij vervelende opmerkingen maakt naar de nieuwe teamleden. Persoonlijk heb ik met haar een ervaring gehad waarin ik een vraag stelde over een client, waarop zij vervolgens dagenlang niet tegen mij sprak. Het lijkt erop dat T. de homeostase wi behouden. In de systeemtheorie betekent dit. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document