Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Astika1975 - 9 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: Wat is de rol van de familie?
De stiefzoon P.V doet zijn boodschappen, zoals beltegoed, de was, en is verder de contactpersoon. De stiefzoon komt 1 keer in de week langs op bezoek. De stiefzoon gaf aan dat de heer thuis anders was, toen zijn moeder nog leefde. De heer was iets meer open qua houding, iets vriendelijker in de omgang. De heer begon te drinken en nog meer te roken sinds uitval van zijn partner. Dit heeft ook geleidt tot de verschillende medische aandoeningen die de heer nu heeft. De buurvrouw, die nu de huidige vriendin is van de heer, komt de heer 1 keer in de week opzoeken en speelt samen rummikub of gaat vrijdag samen met de heer klaverjassen. Verder neemt ze rookgerei, beltegoed en koopt i.o met stiefzoon wat de heer aan behoefte heeft.
. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document