Bekijk documenten met de tag: spit. Door samenvattingen, uittreksels, aantekeningen en oefententamens op Knoowy te downloaden bespaar je tijd en kun je betere studieresultaten halen.
Samenvatting van het boek en de studie van NHA-opleiding: hotel management. Het is een samenvatting van het hele boek + wat aanvullende informatie en lesstof. Het boek zelf heeft 656 bladzijdes en is geschreven in het Engels. De samenvatting bestaat uit 44...
NHA / Cursus WFT Adviseur Basis / Hotel Management Modern Hotel Operations ManagementHet succes van een scriptie Facility Management hangt sterk af van de kwaliteit van de onderzoeksvraag. Een goede hoofdvraag is essentieel voor een gedegen afstudeeronderzoek, omdat deze de basis vormt van het hele onderzoeksproject en omdat-ie bepaalt wel...
Hogeschool Inholland / Facility Management / Facility Management / Facilitair ManagementBeste student, Als je bezig bent met het opstellen van een plan van aanpak voor je scriptie VrijetijdsmanagementLeisure & Events Management, kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen en hoe je de structuur en de inhoud van het plan van a...
Hogeschool Rotterdam / Vrijetijdsmanagement / VrijetijdsmanagementCollege aantekeningen gecombineerd met de powerpoint presentaties van het vak Kennismaking Facility Management en hospitality. Bachelor Facility Management. Eerste jaar. Plus tips voor het tentamen!
Hanzehogeschool Groningen / Facility Management / KFMDit is een samenvatting van de artikelen van week 3 die behoren tot de tentamenstof van het vak Financieel management 3 van jaar 2 Facility management.
Hanzehogeschool Groningen / Facility Management / financieel management 3Dit is een samenvatting van het boek Basisboek eventmanagement, tweede herziene druk. Het is hoofdstuk 8 De opdrachtgever. Geschreven voor het vak Eventmanagement, semesteronderwijs Facility management HIB en minor Eventmanagement.
Hanzehogeschool Groningen / Eventmanagement / Eventmanagement basisboek eventmanagement door Gabriëlle Kuiper & Danique KampVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDeze samenvatting bevat voorbeelden en is een uitgebreid uittreksel van zowel boek A en B als het eindboek Boekhouding dat samen een examen vormt.
ROC van Amsterdam / Manager-ondernemer horeca MBO plus / Financieel Management Boekhouden in een horecabedrijfSamenvatting van het boek Schaduwspits geschreven door Corien Botman. Het bestand bevat de volgende onderdelen. - algemene info - titelbeschrijving - onderwerp - samenvatting van 533 woorden. - motieven - hoofd en bij personen - tijd en ruimte - schrijfst...
HAVO / Economie en Maatschappij / Nederlands SchaduwspitsDit is een samenvatting in het NEDERLANDS over het boek Hospitality Experience druk 2. Het gaat over Hoofdstuk 4 Hospitality beyond the Industry's borders (Hospitality buiten de grenzen van de branche). Deze samenvatting bevat paragraaf 4.4 niet.
Hanzehogeschool Groningen / Facility Management / KFM Hospitality Experience door Frans Melissen, Jean-Pièrre van der RestDit is een samenvatting in het NEDERLANDS over het boek Hospitality Experience druk 2. Het gaat over Hoofdstuk 3 The hospitality industry. Geschreven voor het vak KFM, opleiding Facility management.
Hanzehogeschool Groningen / Facility Management / KFM Hospitality Experience door Frans Melissen, Jean-Pièrre van der RestDit is een samenvatting in het NEDERLANDS over het boek Hospitality Experience druk 2. Het gaat over Hoofdstuk 2 Adding value to the hospitality experience. Het betreft paragraaf 1 en 2.
Hanzehogeschool Groningen / Facility Management / KFM Hospitality Experience door Frans Melissen, Jean-Pièrre van der RestDit is een samenvatting in het NEDERLANDS over het boek Hospitality Experience druk 2. Het gaat over Hoofdstuk 1 The concept of hospitality. Geschreven voor het vak KFM, opleiding Facility management.
Hanzehogeschool Groningen / Facility Management / KFM Hospitality Experience door Frans Melissen, Jean-Pièrre van der RestDit is een samenvatting van het boek Basisboek Facility management druk 2. Het gaat over hoofdstuk 3 De dynamiek rond de werkomgeving. Geschreven voor het vak KFM, opleiding Facility management.
Hanzehogeschool Groningen / Facility Management / KFM Basisboek Facility Management door Bernard Drion, Hester van SprangDit is een samenvatting van de stof die je moet kennen voor je eerste marketing tentamen. Alle informatie is duidelijk en direct uitgelegd. Ook zijn er afbeeldingen gebruikt om de informatie nog duidelijker te maken. Het boek waaruit samengevat is: Hosp...
Saxion / Hoger Hotelonderwijs / Marketing Marketing for Hospitality and Tourism, Global Edition door KotlerDe eindopdracht voor de module Klantgerichte Presentatie en Communicatie. Deze eindopdracht is geschreven in het kader van de HBO-Bachelor Executive Officemanagement. De module bevat alle verplichte onderdelen, inclusief bijlagen (klantreis in beeld, mind...
Hogeschool Schoevers / Officemanagement / Klantgerichte communicatie en presentatieDit is een samenvatting van de hoofdstukken 4 -11 belangrijk voor het tentamen van Stenden Hospitality Industry. Geschreven in december 2020. Hoofdstukken 1-3 zijn voor inleiding en zijn minder belangrijk. Deze samenvatting is geschreven tijdens de college...
Stenden Hogeschool / International Hospitality Management / Revenue Management Introduction to Revenue Management for the Hospitality Industry door Kimberly TranterSamenvatting van hoofdstuk 4 personality uit het boek marketing & sales for the hospitality industry.
ROC van Twente / Facilitair leidinggevende / horeca onderneming marketing & sales for the hospitality industry door ellen van kootenBoekverslag Het smelt van Lize Spit. Het boekverslag bevat een uitvoerige samenvatting. Verder zijn de volgende onderdelen uitgewerkt: - Titelverklaring. - Thema. - Motieven. - Genre. - Verhaalfiguren. - Vertelwijze. - Ruimte, plaats en tijd. - O...
HAVO / Economie en Maatschappij / NederlandsDit is een complete samenvatting van biologie (thema 5) met als onderwerpen: skelet van mensen, schedel, botten, beenderen, functies van het skelet, skelet van dieren, bouw van botten, stevigheid, beweging, kraakbeen, beenverbindingen, gewrichten, spieren,...
Biologie Biologie voor jouUnit 5: Supervisory skills in the Hospitality Industry De unit bevat task 1, 2 en 3 inclusief inhoud, voorwoord en nawoord etc Hij is geschreven in het Engels en bevat 33 pagina's inclusief alle bijlagen
Deltion College / Manager/Ondernemer horeca / Unit 5