Hieronder worden samenvattingen, aantekeningen en oefententamens weergegeven voor het vak horeca onderneming aan de opleiding Facilitair leidinggevende te ROC van Twente.
Samenvatting van hoofdstuk 6, price uit het boek Marketing & sales for the hospitality industry.
ROC van Twente / Facilitair leidinggevende / Horeca onderneming marketing & sales for the hospitality industry door ellen van kootenSamenvatting over hoofdstuk 7, promotion uit het boek sales & marketing for the hospitality industry.
ROC van Twente / Facilitair leidinggevende / Horeca onderneming marketing & sales for the hospitality industry door ellen van kootenSamenvatting van hoofdstuk 4 personality uit het boek marketing & sales for the hospitality industry.
ROC van Twente / Facilitair leidinggevende / horeca onderneming marketing & sales for the hospitality industry door ellen van kootenVerkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploaden