Studenten van de opleiding Voeding en Diëtetiek verkopen hun samenvattingen voor HBO. De studiedocumenten helpen je beter voor te bereiden op de Voeding en Diëtetiek tentamens.
Een beroepsproduct voor de module Evidence Based Practice jaar 3 in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Dit product is beoordeeld met een 6,9.
De module microbiologie als onderdeel van het 3e jaar van Voeding en dietetiek is beoordeeld met een 8,5. Het beoordelingsformulier is bijgevoegd bij het verslag.
Document geschreven ten behoeve van de integrale beroepsopdracht van jaar 3 van Voeding en diëtetiek. Het vak is behaald met een 9.1. Het onderwerp betreft ADHD en ik heb tevens een beoordelingsformulier bijgevoegd.
Een beroepsproduct voor de module Professionaliseringsopdracht jaar 3 in het kader van de Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Bij deze opdracht zit een mondeling assessment.
Om stage te lopen moet je eerst doelen uitschrijven en een duidelijk plan van aanpak maken. Dit is mijn plan van aanpak voor mijn diëtistische stage. Een opdracht in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI.
Een uitgebreide samenvatting van het boek Ons voedsel. In de samenvattingen word een merendeel van de hoofdstukken uitgelegd. Een samenvatting van de module toegepaste levensmiddelenleer.
Verkoop en verdien aan je studiedocumenten. Upload vandaag je samenvatting en help de vele studenten die dagelijks zoeken naar jouw documenten. Gebruikers hebben al meer dan €315.000,00 verdiend.
Document uploadenDe module receptenleer en sensoriek als onderdeel van het 3e jaar van Voeding en dietetiek is beoordeeld met een 8,4. Het beoordelingsformulier is bijgevoegd bij het verslag.
Een samenvatting over het boek gezondheidsvoorlichting en gedragsverandering, hierin worden alle belangrijke punten makkelijk uitgelegd. Ook zijn alle gedragsmodellen uitgelegd. Tussendoor in de samenvatting staan ook oefenvragen, zodat je de geleerde stof...
Een samenvatting van het boek The science of nutrition (van het vak voedingsleer bij de opleiding van Nti). Studiejaar 1 van de opleiding voeding en diëtetiek. In het document is een samenvatting te vinden van alle hoofdstukken en een samenvatting van de ...
Samenvatting voor E-health, diversiteit en ethiek. Het is een uitgebreid document geworden met een samenvatting van de boeken, richtlijnen en artikelen exclusief Kreuses Food and the nutrition care process, wel met info over DASH dieet maar dan van voedin...
Een beroepsproduct voor de module Product ontwikkeling binnen de Voeding en Diëtetiek in het kader van de Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Dit product is beoordeeld met een 8,1.
Dit is een samenvatting van §5.1 en §5.2 van het boek 'Psychologie, een inleiding'. Samen met mijn samenvattingen over heel hoofdstuk 2 en 3 is dit een goede voorbereiding op de kennistoets van periode 1. De samenvattingen bevatten allemaal plaatjes uit ...
Professionaliseringsopdracht jaar 2 - Voeding en Diëtetiek - beoordeeld met een 8,7. Beoordelingsformulier is tevens bijgevoegd. In dit document heb ik het ketogeen dieet uiteengezet.
Samenvatting Module Pathologie Literatuur: Kruizenga H., Wierdsma N. (2020). Zakboek Diëtetiek Mahan, L.K.& Raymond, J.L. (2016) Krause's Food en The Nutrition care process. 14th edition. Stegeman, N. (2017). Voeding bij gezondheid en ziekte
Een beroepsproduct voor de module Receptenleer en Sensoriek in het kader van de HBO- opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Dit eindproduct is beoordeeld met een 7,8.
Dit eindproduct is beoordeeld met een 9! Een beroepsproduct voor de module Adviesvaardigheden in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI.
Het is een beroepsproduct voor de module Integrale Beroepsopdracht jaar 1 in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI.
Mijn paper is beoordeeld met een 9,8! Een beroepsproduct voor de module EBP en E-health in het kader van de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Ik doe in deze paper onderzoek en leg uit onder welke onderzoeksvorm dit valt.
Deze paper is beoordeeld met een 8,5. Het beoordelingsformulier is bijgevoegd. Het is een beroepsproduct voor de module Diëtistisch Consult in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI.
Deze paper is beoordeeld met een 7,2. Het beoordelingsformulier is bijgevoegd. Het is een beroepsproduct voor de module Professionaliseringsopdracht jaar 1 in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI.
De opleiding Voeding en Diëtetiek focust zich, zoals de naam al zegt, vooral op onze voeding. Wat is gezonde voeding? En hoe krijg je mensen zover om gezonder te eten? De opleiding is een voltijdopleiding en duurt in totaal vier jaar. In deze opleiding is er een mooie verhouding tussen theorie en praktijk. De theorie die je leert, pas je gelijk weer toe bij cliënten of bij opdrachten die je moet maken. Je leert onder andere hoe je diëten moet maken en hoe je deze dan ook toe kunt passen. Ook leer je om voorlichting te geven over gezondheid en voeding en leer je mensen te begeleiden hiermee. Je doet veel onderzoek tijdens je studie. De hele opleiding door voer je praktijkopdrachten uit en in het laatste jaar voer je als eindopdracht een praktijkgericht onderzoek uit. Veel studenten hebben moeite met het maken van eindopdrachten of scripties. Daarom is het altijd handig om hulp te vragen bij een andere student en dit kan door een oproep te plaatsen voor een tutor. Tijdens de opleiding is het ook mogelijk om een semester in het buitenland te gaan studeren, zodat je onder andere kunt zien hoe andere culturen met hun voeding omgaan.
Het is voor een diëtist belangrijk dat je veel kennis hebt van voeding. Het is ook belangrijk dat je weet hoe je een behandelplan opstelt en hoe je de lichaamssamenstelling van de cliënt meet. Daarnaast weet een diëtist ook hoe het opzetten van een gezondheidsprogramma in zijn werk gaat.
Met een afgeronde studie Voeding en Diëtetiek kan je verschillende soorten beroepen gaan uitoefenen. Je kunt bij allerlei soorten organisaties gaan werken. Je kunt bijvoorbeeld in een verpleeghuis, ziekenhuis of in een gezondheidscentrum gaan werken. Als behandelaar (diëtist) in een ziekenhuis ga je mensen begeleiden met hun herstel en doe je je uiterste best om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de mensen die je behandelt. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een carrière als productontwikkelaar. Je gaat dan aan de slag in de catering of de voedingsmiddelenindustrie. Je gaat dan bezig zijn met het ontwikkelen van recepten en voedingsproducten en tegelijkertijd houd je toezicht op de kwaliteit en veiligheid van deze producten. Je kunt met Voeding en Diëtetiek dus diverse kanten op!