- Je bekeek:Paper productontwikkeling binnen de Voeding en Diëtetiek + beoordeling! (6686)
- Geüpload door:ElizaHogeschoolNTI
- Studie: NTI / Voeding en Diëtetiek / Productontwikkeling binnen de Voeding en Diëtetiek (6686)
- 26 pagina's 1 downloads
Deze paper is beoordeeld met een 8,5. Het beoordelingsformulier is bijgevoegd. Het is een beroepsproduct voor de module Diëtistisch Consult in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Diëtistisch consultEen beroepsproduct voor de module Professionaliseringsopdracht jaar 3 in het kader van de Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Bij deze opdracht zit een mondeling assessment.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Profesionaliseringsopdracht jaar 3 (6603)Het is een beroepsproduct voor de module Integrale Beroepsopdracht jaar 1 in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Integrale beroepsopdrachtDit eindproduct is beoordeeld met een 9! Een beroepsproduct voor de module Adviesvaardigheden in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI.
NTI / Voeding en Diëtetiek / AdviesvaardighedenMijn paper is beoordeeld met een 9,8! Een beroepsproduct voor de module EBP en E-health in het kader van de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Ik doe in deze paper onderzoek en leg uit onder welke onderzoeksvorm dit valt.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding EBP en E-healthDeze paper is beoordeeld met een 7,2. Het beoordelingsformulier is bijgevoegd. Het is een beroepsproduct voor de module Professionaliseringsopdracht jaar 1 in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI.
NTI / Voeding en Diëtetiek / ProfessionaliseringsoprdachtOm stage te lopen moet je eerst doelen uitschrijven en een duidelijk plan van aanpak maken. Dit is mijn plan van aanpak voor mijn diëtistische stage. Een opdracht in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Stage (1886)Een beroepsproduct voor de module Evidence Based Practice jaar 3 in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Dit product is beoordeeld met een 6,9.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Evidence Based Practice jaar 3Een beroepsproduct voor de module Receptenleer en Sensoriek in het kader van de HBO- opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Dit eindproduct is beoordeeld met een 7,8.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Receptenleer en sensoriekEen beroepsproduct voor de module Integrale Beroepsopdracht jaar 3 in het kader van de HBO- opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Dit product is beoordeeld met een 7,6.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Integrale beroepsopdracht jaar 3Een verslag voor mijn stage. Een opdracht in het kader van de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek van Hogeschool NTI. Dit verslag is beoordeeld met en 8,3! Het bevat een onderzoeksopdracht, een stageberoepsopdracht en een eindproduct in de vorm van een powerpo...
Samenvatting The Science of Nutrition - de hoofdzaken. Met behulp van deze samenvatting + overige te downloaden documenten het tentamen behaald.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerOverzicht alle vitamines en mineralen en hun functies en dergelijke
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerAntwoordmodel van de zelfgemaakte oefentoets met hoofdzaken -Inleiding Voedingsleer Voeding & Diëtetiek NTI
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding VoedingsleerSamenvatting Levensmiddelenleer - NTI HBO Voeding en Diëtetiek - leerjaar 1 module 1
NTI / Voeding en Diëtetiek / Levensmiddelenleer LevensmiddelenleerVooropdracht Communiceren NTI Geaccepteerd door de leraar, toegang gekregen tot praktijkdag.
NTI / Voeding en Diëtetiek / CommunicerenVerslag n.a.v. de startbijeenkomst (SBO-dag) van NTI. Verslag over studie-verleden, heden en toekomst ; Planning van de studie ; Leerstijlen
NTI / Voeding en Diëtetiek / SBOAntwoorden mini toets Levensmiddelenleer met enkele hoofdzaken en een overzichtelijk schema met schadelijke stoffen en kwaliteitsverlies per voedingsgroep.
NTI / Voeding en Diëtetiek / LevensmiddelenleerNEDERLANDSTALIGE Samenvatting van hoofdstuk 7 uit het Engelstalige boek "the Science of Nutrition" - Metabolism. Nodig voor het tentamen "Voeding en Metabolisme" Samenvatting van hoofdstuk 8 (ook nodig voor tentamen) volgt binnenkort.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding en Metabolisme The Science of NutritionEindopdracht behorende bij de praktijkdag Communiceren voor het NTI. Met huidige verslag een 7,5 behaald. Geen feedback bij gekregen behalve "prima zo" (:
NTI / Voeding en Diëtetiek / CommunicerenZelfgemaakte oefentoets met alle hoofdzaken voor Inleiding Voedingsleer NTI
NTI / Voeding en Diëtetiek / Inleiding Voedingsleerintegrale toets van 2016 van propedeuse Voeding en dietetiek. Ik had hiervoor een 9 gehaald. criteria 1: casusbeschrijving beroepsrollen criteria 2: Ontwikkeling beroepsrollen en stamcompetenties op niveau 2
HAN University of Applied Sciences / Voeding en Diëtetiek / LEFUitgebreide samenvatting van het boek Fysiologie voor de sportpraktijk (zesde druk). De volgende hoofdstukken komen volledig aan bod: 2, 5, 6, 12, 13 en paragraaf 3.3. Leer deze samenvatting en haal gemakkelijk een voldoende!
Hanzehogeschool Groningen / Voeding en Diëtetiek / Fysiologie Fysiologie voor de sportpraktijkSamenvatting gemaakt aan de hand van de leerdoelen van diëtetiek blok 2.1. In de samenvatting heb ik o.a. gebruik gemaakt van handige tabellen waarin o.a. alle waardes overzichtelijk zijn weergegeven per ziekte.
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / DiëtetiekSamenvatting van diëtetiek blok 1.3 van de opleiding Voeding en Diëtetiek (Haagse Hogeschool). De samenvatting is gemaakt aan de hand van de leerdoelen uit de studieplanner. Dit vak wordt samen met nog vier andere vakken getoetst onder de naam 'stofwisseling...
De Haagse Hogeschool / Voeding en Diëtetiek / Ditetiek