- Je bekeek:Samenvatting Voeding bij gezondheid en ziekte
- Geüpload door:Studentsonly
- Boek:Voeding bij gezondheid en ziekte door W.A. Gilbert-Peek, N. Stegeman, A. Franken
- 61 pagina's 73 downloads
Voeding samenvatting van jaar 3 van de opleiding Sportkunde in Haarlem. Alle lesstof en leerdoelen zijn uitgewerkt. Ook zijn er plaatjes toegevoegd ter ondersteuning. Lesweek 1 - Zin en onzin over voeding Lesweek 2: Voeding en Weerstand Lesweek 3 Risico’s o...
Hogeschool Inholland / Sportkunde / Voeding Voeding bij gezondheid en ziekteSamenvatting van het vak voeding, Sportkunde jaar 3 met basiskennis over voeding Week 1: Zin en onzin over voeding // Week 2: Voeding bij overgewicht // Week 3: (risico op) ondervoeding // Week 4: Voeding en weerstand en Week 5: Voeding in de praktijk Met o...
Hogeschool Inholland / Sportkunde / Voeding Voeding bij gezondheid en ziekteVolledige samenvatting van het vak 'voeding' - minor verbeteren van voedingsgedrag. In deze samenvatting is alle stof samengevat die behandeld is voor de kennistoets. De samenvatting is duidelijk en overzichtelijk verdeeld in de hoofdstukken die be...
Fontys Hogescholen / Minor verbeteren van voedingsgedrag / Voeding Voeding bij gezondheid en ziekteIn deze samenvatting is thema 3 van LF4 uit de syllabus van het CHE te vinden. Hierin staat informatie uit: - Voeding bij gezondheid en ziekte (Stegeman, 2017, 7e druk); - De syllabus van het CHE, studiejaar 2020-2021 De tabellen die geleerd moeten worden z...
Christelijke Hogeschool Ede / Verpleegkunde / Lichamelijk functioneren 4 Voeding bij gezondheid en ziekteSamenvatting Voeding bij Gezondheid en Ziekte, met daarin alle benodigde hoofdstukken zoals opgegeven in de modulewijzer van het NTI voor het vak Voeding bij Ziekte. Zie de inhoudsopgave voor alle opgenomen (sub)hoofdstukken.
NTI / Voeding en Diëtetiek / Voeding bij Ziekte Voeding bij gezondheid en ziekteIn deze samenvatting staat het volgende samengevat; Hoofdstuk 1.6 van Stegeman Hoofdstuk 26.1, 26.2, 26.5, 26.6 van Stegeman Hoofdstuk 29 t/m 29.2 van Stegeman; voedselovergevoeligheid Hoofdstuk 2.2 voedselproductie Stegeman 2.4 veiligheid van voedsel van Steg...
Fontys Hogescholen / Sport en Bewegingseducatie / verbeteren van voedingsgedrag Voeding bij gezondheid en ziekteEen samenvatting van het volgende; Hoofdstuk 17 van Stegeman Hoofdstuk 14; voeding voor peuters en kleuters van Stegeman Hoofdstuk 15; voeding voor schoolkinderen en adolescenten van Stegeman Hoofdstuk 21; ondervoeding van Stegeman Werkkaart ondergewicht van...
Fontys Hogescholen / Sport en Bewegingseducatie / verbeteren van voedingsgedrag Voeding bij gezondheid en ziektesamenvatting van het boek voeding bij gezondheid en ziekte. alle hoofdstukken die voor de lesstof belangrijk waren zijn samengevat en heeft een samenvatting van 50 pagina's opgeleverd. fijne samenvatting om door te nemen
Hogeschool Utrecht / Fysiotherapie / Cursus Voeding Voeding bij gezondheid en ziekteVolledige samenvatting voor het vak Leefstijl en Gezondheid, met gebruik van het boek Voeding bij gezondheid ziekte. Inclusief afbeeldingen en begrippen.
Hogeschool Inholland / Sport en Bewegen / Leefstijl en Gezondheid Voeding bij gezondheid en ziekteDit document is een samenvatting van Voeding Bij Gezondheid En Ziekte H1, H4, H5, H6, H7 H8. Dit was de stof voor het 1e tentamen van Food & Business op de HAN.
HAN University of Applied Sciences / Food and Business / food Voeding bij gezondheid en ziekteTotale samenvatting met alle actuele informatie van voeding bij gezondheid en ziekte ondersteund met plaatjes en gearceerde stukken. 20142015 theorie toets behaald te Hogeschool Utrecht met deze samenvatting.
Hogeschool Utrecht / Fysiotherapie / Voeding Voeding bij gezondheid en ziekteDit is een samenvatting voor het boek voeding bij gezondheid en ziekte. Dit boek gebruik ik op mijn opleiding food & business op de HAN in Nijmegen. De schrijfster is Nelleke Stegeman, 6e druk. In deze samenvatting gaan we dieper in op bijvoorbeeld de voedings...
HAN University of Applied Sciences / Food and Business / Voedingsleer Voeding bij gezondheid en ziekteUitgebreide samenvatting van Voeding bij gezondheid en ziekte, 5e druk van W.A. Gilbert-Peek, N. Stegeman en A. Franken. ISBN: 9789001606282. Dit uittreksel van Voeding bij gezondheid en ziekte is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteunin...
Voeding bij gezondheid en ziekteUitgebreide samenvatting van Dienstenmarketing, 3e druk van J. Heuvel. ISBN: 9789001384210. Dit uittreksel van Dienstenmarketing is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is compleet samengevat.
DienstenmarketingUitgebreide samenvatting van Financiele rekenkunde en beslissingscalculaties, 4e druk van P. de Boer en J.C. Meester. ISBN: 9789001094072. Dit uittreksel van Financiele rekenkunde en beslissingscalculaties is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ...
Financiele rekenkunde en beslissingscalculatiesUitgebreide samenvatting van Media-ethiek, 3e druk van Hans Evers. ISBN: 9789001205034. Dit uittreksel van Media-ethiek is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is compleet samengevat.
MediaethiekUitgebreide samenvatting van Bestuurskunde in hoofdlijnen, 1e druk van J.H. de Baas. ISBN: 9789001050900. Dit uittreksel van Bestuurskunde in hoofdlijnen is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is compleet...
Bestuurskunde in hoofdlijnenUitgebreide samenvatting van Middle management, 1e druk van Heijnsdijk. ISBN: 9789001385668. Dit uittreksel van Middle management is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is compleet samengevat.
Middle managementUitgebreide samenvatting van Analyzing Politics, 1e druk van Mark S. Bonchek en Kenneth A. Shepsle. ISBN: 9780393971071. Dit uittreksel van Analyzing Politics is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is com...
Analyzing PoliticsUitgebreide samenvatting van Elementaire bedrijfseconomie, 15e druk van R. Slot en G.H. Minnaar. ISBN: 9789001376383. Dit uittreksel van Elementaire bedrijfseconomie is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek...
Elementaire bedrijfseconomieUitgebreide samenvatting van Boekhouden geboekstaafd 3, 5e druk van M.A. van Hoepen, H. Fuchs en S.J.M. van Vlimmeren. ISBN: 9789001323899. Dit uittreksel van Boekhouden geboekstaafd 3 is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het...
Boekhouden geboekstaafd 3Uitgebreide samenvatting van Mens en organisatie, 1e druk van David Keuning. ISBN: 9789001400477. Dit uittreksel van Mens en organisatie is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is compleet samengevat.
Mens en organisatieUitgebreide samenvatting van Besturen van het bedrijf, 6e druk van J. Heijnsdijk. ISBN: 9789001385637. Dit uittreksel van Besturen van het bedrijf is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is compleet sameng...
Besturen van het bedrijfUitgebreide samenvatting van Basisboek marketing, 5e druk van A.A.M.M. Tak en J.J. Boekema. ISBN: 9789001092580. Dit uittreksel van Basisboek marketing is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is compleet s...
Basisboek marketingUitgebreide samenvatting van De economie in Nederland, 7e druk van J. Buunk. ISBN: 9789001181031. Dit uittreksel van De economie in Nederland is met zorg samengesteld en is goed te gebruiken als ondersteuning bij het studeren. Het boek is compleet samengevat.
De economie in Nederland