- Je bekeek:Samenvatting De imagineer Hoofdstuk 1, 2, 3, 4, 5
- Geüpload door:IrizM
- Studie: Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Imagineering
- Boek:De imagineer Ontwerp beleving met betekenis door Gabriëlle Kuiper en Bert Smit
- 40 pagina's 1 downloads
Samenvatting Personeelsmanagement - Hoofdstuk 1, 5, 8 Samenvatting inclusief tabellen uit het boek en voorbeelden. Tentamenstof Kennistoets 1 Hotel Management School Maastricht - module 3. Personeelsmanagement 7e editie.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Personeelsmanagement PersoneelsmanagementSamenvatting het nieuwe proefboek, Peter Klosse en Angelique Schmeinck, 2015. Samenvatting van het complete boek. Zit je op de Hotel Management School Maastricht Dan is deze samenvatting wat je nodig hebt ter voorbereiding van je gastronomie toets in leerjaa...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Gastronomie Het nieuwe proefboekSamenvatting bedrijfsethiek inclusief hand-out ethiek module 3 Samenvatting van hoofdstuk 2, 3, 9, 8, 10, 11 en 13 inclusief voorbeelden en afbeeldingen. Onderdeel tentamenstof Kennistoets 2 - Hotel Management School Maastricht - Module 3
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Ethiek Bedrijfsethiek en MVO voor HBOSamenvatting hoofdstuk 8 Organisatiecultuur. Met voorbeelden uit het boek en bijbehorende afbeeldingen. Onderdeel tentamenstof Kennistoets 2 - Hotel Management School Maastricht - Module 3 G. Alblas, Wijsman E., Gedrag in Organisaties, 5e druk, Wolters-No...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Organisatiecultuur Gedrag in organisatiesSamenvatting Management Accounting Hoofdstuk 8 10 11 13 en aantekeningen extra college Samenvatting bevat onderdelen uit het boek, formules, Powerpoints, voorbeelden en aantekeningen van extra college MAC. Onderdeel toetsstof vaardigheden toets 2 - Hotel Man...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management Accounting Hospitality Industry Managerial AccountingSummary English Language Specialisation Course - Grammar, Writing and SWAN - Module 5 - Hotel Management School Maastricht Summary of the book Longman Academic Writing Series Essays (4), Chapters 1-4, 8-14 are included. Notes from classes + summary book & ...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / English Language Specialisation Course Longman Academic Writing Series Essays 4Samenvatting Statistiek 9.1-9.7, 12.2, PowerPoint Chi-kwadraat Met veel voorbeelden, inclusief aantekeningen uit de lessen en PowerPoint Chi-kwadraat. Toegevoegd ook het formule blad en tabellen. Onderdeel tentamenstof vaardighedentoets 2 - Hotel Management...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Onderzoeksvaardigheden en statistiek Statistics for Business and EconomicsSamenvatting Personeelsmanagement Gomez 7e editie Samenvatting met veel voorbeelden en afbeeldingen en tabellen uit het boek. Onderdeel tentamenstof Kennistoets 2 - Hotel Management School Maastricht Kijk voor meer samenvattingen behorende tot de stof van...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Personeelsmanagement PersoneelsmanagementSamenvatting Syllabus Management Accounting Uitleg over de balans, verlies en winst rekening / income statement, HOSTA / USALI en ratio's. Syllabus over de boeken hospitality industry managerial accounting - Raymond S. Schmidgall en Basic Hotel and Restaura...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management AccountingDuits module 3 - Hotel Management School Maastricht Overzicht van uitgewerkte oefenvragen met alle stof die je moet weten voor het mondeling van Duits in Module 3.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / DuitsOverzicht met alle leerstof voor de gastronomie toets. Met aantekeningen van alle lessen, onder andere; warenkennis (Met schematische afbeeldingen van onder andere dieren), sociale hygiëne, HACCP, Foodservice, Gastronomie als Wetenschap, wijn en biertrainin...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / GastronomieSamenvatting van het boek Grenzeloos. Samenvatting van het hele boekje met uitleg van begrippen, afbeeldingen van modellen en uitleg over deze modellen. Ook staan er in de samenvatting voorbeelden om zo alles makkelijker te leren.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Interculturele communicatie / Bedrijfscommunicatie Grenzeloos interculturele communicatie in de wereld van toerisme en gastvrijheidDuits algemeen grammatica overzicht Overzicht van de algemene grammatica Duits.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / DuitsSamenvatting Dit is onderzoek! Ben Baarda, 2015. Samenvatting van het boek dit is onderzoek, hoofdstuk 1-4 (hele boek). Onderdeel van de research toets op de Hotel Management School Maastricht, module 2, leerjaar 1.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Onderzoeksvaardigheden, research Dit is onderzoekAantekeningen colleges priciples of marketing, aangevuld met modellen en afbeeldingen.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Principles of marketing Principles of marketingSamenvatting Hospitality Industry Managerial Accounitng Hoofdstuk 5&6 Duidelijke samenvatting van hoofdstuk 5 en 6, inclusief voorbeelden en uitwerkingen hierbij.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management Accounting Hospitality Industry Managerial AccountingSamenvatting Hotel and Restaurant Accounting Cote, hoofdstuk 3-6. De samenvatting is in het Nederlands, maar de Engelse begrippen/namen staan er wel in. De samenvatting is van hoofdstuk 3 tot en met 6. Inclusief foto's en uitleg.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Management Accounting Hotel and Restaurant AccountingThanksgiving Reader United States, Culutral Awareness. Including different articles with a summary. The model of Geert Hofstede is also included.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / EngelsPrinciples of Marketing - Hoofdstuk 2 t/m 5, 7, 10 & 18 Samenvatting met voorbeelden en afbeeldingen uit het boek. Onderdeel tentamenstof kennistoets 1 Hotel Management School Maastricht.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Marketing Principles of MarketingExamen modulo 3 Español - HMSM Samenvatting van alle spaans stof die je moet kennen voor het mondeling in module 3. (unidad 7-9) - Voorstellen - Foto beschrijven (met voorbeeld foto's) - Dialogen (per onderwerp een dialoog) - algemene vragen en vragen per h...
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Spaans Bienvenidos Libro del alumnoStatistics for Business and Economics aantekeningen NL H1 2 3 Aantekeningen Statistics for Business and Economics, in het Nederlands. Hoofdstuk 1, 2 & 3.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Statistiek Statistics for Business and EconomicsAantekeningen colleges cultuur Ankie Hoefnagels aangevuld met afbeeldingen. Aantekeningen van de colleges aangevuld met afbeeldingen en modellen.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Cultuur Grenzeloos interculturele communicatie in de wereld van toerisme en gastvrijheidSamenvatting van liquidity ratios, solvency ratios, activity ratios and profitability ratios. Summary with liquidity ratios, solvency ratios, activity ratios and profitability ratios.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / EngelsStatistics for business and economics h4-5 Samenvatting met veel voorbeelden zoals uitgewerkte opdrachten om de stof zo beter te begrijpen.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Statistiek Statistics for business and economicsManagementtoets Samenvatting - Financieel- & operationeel management en HRM. Aantekeningen uit de colleges met uitleg.
Zuyd Hogeschool / Hoger Hotelonderwijs / Financieel- & operationeel management en HRM