Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Friesland123 - 2 maanden geleden

Herschrijf de volgende tekst: Helaas zijn we nooit tot dit onderdeel toegekomen omdat Z. te horen heeft gekregen dat hij een woning heeft toegewezen in Drachten. Omdat ik mij erg veel zorgen maak over het welzijn van Z. heb ik teambreed besproken hoe mijn teamleden over de situatie denken en wat wij als COA nog kunnen betekenen voor hem. Mijn collega heeft direct geschakeld met de gemeente om onze zorgen te uitten. Helaas kunnen wij vanuit COA niet veel meer voor hem betekenen.
Op de valreep zag ik een vriend van Z. bij hem toen hij zijn kamer aan het schoonmaken was. Ik heb toen ad-hoc een netwerkberaad georganiseerd samen met Z. , een collega vluchtelingenwerk, desbetreffende vriend een collega van mij en ik.
Omdat ik snel moest anticiperen op de sitautie omdat Z. de dAG ERNA zou vertrekken vond ik belangrijk om te besprkene hoe hij de toekomst ziet en wie hij daarbij kan vrage4n voor hulp. ZIjn vriend heeft aangegeven om te hlpen en zo ook vluchtelingen werk. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document