Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Friesland123 - 2 maanden geleden

Schrijf een uiteenzetting over het onderwerp: Sinds JAnuari 2024 is Z. in Oosterwolde woonachtig in een nieuwe locatie van het COA. Deze locatie heeft plek voor 190 bewoners, allemaal statushouders die in afwachting zijn van een huis in de gemeente waar zij aan gekoppeld zijn,

Z. ervaart problemen op meerdere levensgebieden. HIj eet en drinkt niet goed, ziet er onverzorgd uit, koopt veel cannabis van zijn week geld wat bedoelt is voor het halen van eten en drinken. Hij slaapt niet goed, zijn kamer ziet er vies uit en hij maakt zo nu en dan een verwarde indruk. Dit baadt ons zorgen aangezien hij over een niet al te lange tijd zelfstandig gaat wonen.

Meerdere keren is er een incident geweest waarbij Z. heeft gerookt op de kamer. HIj heeft hier een waarschuwing voor gekregen. DIt heeft niet geholpen aangezien hij dit vervolgens weer heeft gedaan. Vervolgens heeft hij een ROV1 gekregen.

Z. heeft weinig tot geen vrienden. HIj maakt veel muziek en schrijft zijn eigen teksten. VOlgens hem doet hij dit met een kennis uit Drachten. OP het AZC heeft Z. geen vrienden en is hij altijd alleen. HIj maakt geen contact met de andere bewoners. ALs hij COA medewerkers hem iets vragen lijkt hij sociaal wenselijke antwoorden te geven.

. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document