Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Jennifer Weerman - 3 weken geleden

Schrijf een verhaal over het onderwerp: Kun je het volgende verhaal verder uitschrijven, daarbij rekening houdend dat het gaat om een miss verkiezing. Kun je in het verhaal dan ook verwerken dat na de casting er ook eerst een traject nog gevolgd is waarbij de vriendschappen verder versterkt zijn en dat dan de finale was.

Nog een laatste maal in de spiegel kijken of alles wel goed was en alles ook goed zat, en dan op weg. Op weg naar een bijzonder evenement. Spanningen die voelbaar waren, en je wist gewoon dat ook de anderen die je vandaag zou gaan ontmoeten net zoveel spanningen zouden hebben als dat jij nu zou hebben voor deze dag.
De spanning bleek nergens voor nodig te zijn, want wat een warm welkom op de locatie. Zoveel lieve meiden bij elkaar. Meiden met allemaal een zelfde droom en een zelfde doel voor ogen. Dit zou een mega ervaring gaan worden, hoe dan ook. Dat wist je al direct vanaf dit moment. Het maakte niet uit verder wat vandaag zou gaan gebeuren.
Direct was er een gevoel van saamhorigheid voelbaar, waardoor je direct wist dat je een onderdeel was van een bijzondere en speciale dag. Dit maakte dat het niet uit zou maken of je zou winnen of niet, de vriendschappen die al ontstonden waren al zoveel meer waard dan de mogelijkheid om te winnen.
En toch? Met de aankondiging wie er in de finale stond, was de spanning voelbaar. Ongeloof op het moment dat jouw naam geroepen werd.
Met 29 prachtige andere meiden is het de komende periode trainen en meer om een knallende finale neer te gaan zetten. Een finale voor Miss Diversity Netherlands. Niet zomaar een Miss verkiezing. Nee, een miss verkiezing waarbij het gaat om diversiteit.
Verschillende meiden, verschillende leeftijden, verschillend betreft postuur. En dan uiteraard met een ontzettend krachtig statement.
. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in 1500 woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: verhalend.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document