Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: jetteke77 - 12 maanden geleden

maak van onderstaande een kernachtig verhaal
De rugzak bij het achterwiel is redelijk gevuld. Gevuld met levenslessen en de werkervaring die ik opgedaan heb in de jaren voordat ik aan de opleiding begon.
Bij start opleiding was ik werkzaam bij RIBW Brabant waar de passie voor het werken met gezinnen is ontstaan. Ik wilde dit verder ontwikkelen, maar daar kwam de SKJ-registratie om de hoek kijken.

Dit brengt me naar het achterwiel. De start van de opleiding
Het behalen van het papiertje heeft de eerste twee jaar centraal gestaan, want dan pas was ik goed genoeg om te werken met gezinnen. De achterband is 1 onderdeel van de mtb. Het is nog niet compleet. De eerste 2 jaar ben ik op zoek gegaan naar de rest van de mtb. Wat past bij mij, wie ben ik en wat wil ik echt.
Ik vond alles leuk en was altijd bezig. Ik had het druk met mijn gezin, paardenpensionstalling, school en ergens nog een sociaal leven.
Ik wilde iedereen te vriend houden en was meer gericht op de ander en vergat mezelf. Ik vroeg nooit om hulp, nam alles aan en gaf geen grenzen aan. Ik was 24/7 bereikbaar voor de clienten. Door mijn enthousiasme en het goed willen doen voor een ander en het andere willen helpen nam ik onbewust dingen over van de clinten, want dan was ik pas een goede hulpverlener. Dit heeft geleid dat ik een burn-out kreeg aan het einde van de Tweede jaar.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document