Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Rosa Benya - 2 maanden geleden

Herschrijf de volgende tekst: Voor dit participatieve actieonderzoek is ervoor gekozen om ons te richten op een specifiek onderwerp op gebrek aan kinderruimte binnen de locatie. wat nu de situatie is dat er geen kindervriendelijke ruimtes zijn, de kinderen maken gebruik van algemeen ruimtes. Het doel is dat de kinderhulpverleensters moeten zorgen voor positief leef en opvoedklimaat voor de kinderen. Hier gaat het om het monitoren waar nodig verbeteren van het leef- en opvoedklitmaat, realiseren van kindvriendelijke ruimtes voor activiteiten voor het kind en stimuleren dat het kind/ de ouders deelnemen aan geschikte activiteiten. Er is aangegeven in de praktijk dat er veel behoeften is aan kinderruimte door medewerkers als door de clinten zelf. Dit wordt opgemerkt als een grote gemis binnen de locatie. ook van de clinten die doorstromen van de andere locatie waar wel een kindvriendelijke ruimte is. de onderzoeker heeft voor deze vraagstuk gekozen om aan de slag te gaan, omdat de begeleiding aan kinderen niet kan voortgezet worden zonder kinderruimtes. Ook is het een van de voorwaarde om de begeleiding aan de kinderen te kunnen bieden, en de doelen te kunnen behalen wanneer er kindervriendelijke ruimtes aanwezig zijn. Om de bijdrage te leveren aan de veiligheid van het kinderen is een kindvriendelijk ruimte waar kinderen kunnen spelen, activiteiten en themas te kunnen volgen is van groot belang.
Voor dit participatief actie onderzoek is gekomen om een kinderruimte te creren voor activiteiten en gesprekken met de kinderen
. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document