Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: NasjeKas - 2 maanden geleden

Schrijf een verslag over het onderwerp: Verdiep je in de casus, verzamel aanvullende informatie. Dit doe je door te observeren, te lezen, te meten en in gesprek te gaan met alle betrokkenen.

Casus:
Mevrouw S. is een clint van ons in de wijk/thuiszorg. Zij is afhankelijk van hulp en kan zichzelf niet zelfstandig redden met ADL en mobiliseren. Mevrouw komt nauwelijks uit bed. Dan zit zij even in de stoel naast het bed en mobiliseert zij onder begeleiding naar het toilet of badkamer. Fysiotherapeut komt 1 keer per week voor oefeningen. Mevrouw eet veel ongezonde maaltijden en heeft ook overgewicht. Zij heeft al jaren diabetes en gebruikt daarvoor insuline. Je ziet dat zij een erg rode huid heeft op haar stuit. Haar huid is op die plek open en geeft aan dat zij veel pijn heeft. . De tekst moet geschreven zijn op het niveau van het MBO. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van het MBO. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document