Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Valentina222 - 3 maanden geleden

Zou je dit in een verhaal/tekst kunnen zetten voor mijn onderzoek onder de kop ''context van organisatie''. En even kort uit leggen wat relevant is voor de organisatie. Nu staat dat per stuk.

Jeroen Hasselaar is benoemd tot bijzonder hoogleraar Social Empowerment in de Palliatieve Zorg aan het Radboudumc. Dit is relevant voor de organisatie, omdat het aangeeft dat Jeroen Hasselaar een belangrijke rol speelt in het onderzoek naar sociale aspecten van zorg voor ongeneeslijk zieke mensen.
Jeroen Hasselaar doet onderzoek naar de sociale aspecten van zorg voor ongeneeslijk zieke mensen en wil formele en informele zorgnetwerken beter integreren om zo het welbevinden van mensen in de palliatieve fase en hun naasten te verbeteren. Dit is relevant voor de organisatie, omdat het aangeeft dat het onderzoek zich richt op het verbeteren van de zorg en het welzijn van mensen in de palliatieve fase.
Jeroen Hasselaar geeft aan dat ongeneeslijk zieke mensen en hun naasten behoefte hebben aan een veel bredere ondersteuning dan alleen het fysieke. Dit is relevant voor de organisatie, omdat het aangeeft dat er meer aandacht moet worden besteed aan de sociale aspecten van zorg en welzijn.
Hasselaar geeft aan dat palliatieve zorg meer gentegreerd moet worden in de reguliere zorg en samen moet werken met de bredere zorggemeenschap. Dit is relevant voor de organisatie, omdat het aangeeft dat er behoefte is aan samenwerking en integratie van zorg.

Hasselaar geeft aan dat ze proeftuinen gaan opzetten om te onderzoeken hoe de zorg duurzamer kan worden georganiseerd en hoe de palliatieve zorg op nationaal niveau verbeterd kan worden. Dit is relevant voor de organisatie, omdat het aangeeft dat er concrete acties worden ondernomen om de zorg te verbeteren.
Tijdens de transitiebijeenkomst worden de opbrengsten van het afgelopen jaar gedeeld en worden experimenten getoond. Dit is relevant voor de organisatie, omdat het aangeeft dat er concrete resultaten worden behaald en dat er sprake is van vooruitgang.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document