Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Valentina222 - 2 maanden geleden

Welke vragen kan ik stellen aan mijn opdrachtgever om een beter beeld en overzicht te krijgen van deze onderzoek. Wat hun verwachtingen zijn, willen bereiken en het doel is zodat ik beter verder kan gaan met de onderzoek. Onderstaand is de informatie.

Afstudeeronderzoek
Ik doe een onderzoek voor Netwerk Palliatieve zorg Stadsgewest Breda.
De doel van deze onderzoek is om bewustwording van sociaal werkers van hun rol in de palliatieve fase bij ongeneeslijke ziekte te vergroten. We willen ons meer focussen op de sociale domein van patinten.
Wat zou er beter voor de palliatieve patinten worden als de focus hier mee op ligt? Wat missen zij? Wat zou er moeten veranderen om deze bewustwording te vergroten.
Wat doen sociaal werkers op dit moment bij ongeneeslijke ziekte in het einde op sociale domein.

Dit moeten ik onderzoek doormidden van interviews
door sociaal werkers uit het netwerk te bevragen op wat zij nu doen aan ondersteuning van mensen met een ongeneeslijke ziekte, welke verbinding zij zien met palliatieve zorg en de mogelijkheden om positie en samenwerking van sociaal werkers in palliatieve zorg te versterken.
Uiteindelijk moet ik tot een innovatie komen. Want een doel is dus om bewustwording te vergroten en verbinding te versterken. Wellicht komen jullie tot een mooie innovatie die uitgewerkt kan worden en ik erbij kan gebruiken of zelf kan uitwerken tot iets. En daarnaast kan ik dan nog een bijeenkomst of workshop organiseren en jullie idee/innovatie hierbij betrekken.
Ik ga interviews proberen te doen bij deze organisatie Wij, imw, amphia, zundert, wmo-consulent, vrijwilligerwerker surplu (opbouw werkers), mantelondersteuner, buurtwerker

Centraal staat focus op sociale domein, sociale maatschappelijke werkers, welzijnswerkers.

Eventuele hoofdvraag:
1. Wat zijn de huidige rol, verbinding en mogelijkheden van sociaal werkers in het ondersteunen van mensen met een ongeneeslijke ziekte (binnen het Netwerk Palliatieve zorg Stadsgewest Breda?)
2. Wat is de impact van vergrote bewustwording van sociaal werkers van hun rol in de palliatieve fase bij ongeneeslijke ziekte op de kwaliteit van leven van patinten en op welke manier kan dit worden verbeterd?
3. Welke mogelijkheden zijn er om de positie en samenwerking van sociaal werkers in de palliatieve zorg te versterken?

Deze hoofdvragen had ik eerst:
- wat zou er beter worden voor patinten als er groter bewustwording is bij sociaal werker omrent het sociale domein.
- Wat moet er veranderen om bewustwording te vergroten bij sociaal werkers om de kwaliteit van leven bij patinten die ongeneeslijk ziek zijn?
- Wat betekenen sociaal werkers op dit moment voor mensen met ongeneselijke ziekte

Deelvragen:
1. Wat zijn de huidige taken en verantwoordelijkheden van sociaal werkers in de palliatieve fase bij ongeneeslijke ziekte?
2. In hoeverre zijn sociaal werkers zich bewust van hun rol in de palliatieve fase bij ongeneeslijke ziekte?
3. Wat zijn de behoeften van patinten in de palliatieve fase bij ongeneeslijke ziekte op het gebied van het sociale domein?
4. Wat zijn de behoeften en wensen van palliatieve patinten en hun naasten met betrekking tot de ondersteuning van sociaal werkers?
5. Welke uitdagingen ervaren sociaal werkers bij het verlenen van palliatieve zorg?
6. Op welke manier kan de kwaliteit van leven van patinten verbeterd worden als sociaal werkers meer focus hebben op het sociale domein in de palliatieve fase?
7. Wat zijn mogelijke stappen om de bewustwording en focus van sociaal werkers op het sociale domein in de palliatieve fase te vergroten?
8. Wat zijn de mogelijke voordelen van een verbeterde rol van sociaal werkers in de palliatieve fase bij ongeneeslijke ziekte?
9. Welke aanbevelingen kunnen worden gedaan om de bewustwording en focus van sociaal werkers op het sociale domein in de palliatieve fase te vergroten?

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document