Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Malti Ramcha - 2 maanden geleden

Schrijf een presentatie over het onderwerp: om een belangrijk onderwerp onder de aandacht te brengen: het ontstaan van de problemen bij de mensheid sinds het jaarkalender. Het is mijn overtuiging dat wij als mensheid een superieure soort hadden kunnen zijn, maar in plaats daarvan hebben we een wereld gecreerd die wordt gekenmerkt door problemen en de noodzaak van politie, beveiliging en veiligheidsmaatregelen. Vandaag de dag zien we zelfs moderne, geavanceerde oorlogswapens, waar triljoenen en triljarden aan worden besteed door verschillende landen. Dit alles had voorkomen kunnen worden en in plaats daarvan hadden we een paradijs kunnen creren.
Na twintig jaar onderzoek hebben mijn dochter, Prya Ramcharan, en ik, Harold Ramcharan, twee voormalige Surinamers, ontdekt wat er ontbreekt bij de mensheid en hebben we de oplossing gevonden. Zelfs de hoogbegaafde mensen van de wereld zijn benvloed en hebben dit niet verder onderzocht. We vragen u vriendelijk om ons de gelegenheid te geven om dit naar voren te brengen. Om deze reden hebben we een brief geschreven voor de hele planeet. Er is nu hoop voor de toekomst!
Ons diepgaande onderzoek naar het functioneringssysteem van de mensheid wereldwijd heeft ons geleid naar een opmerkelijke ontdekking: er is een enorme, krachtige energie aanwezig bij de mensheid die nog nooit eerder op onze planeet is gedentificeerd. Deze energie heeft de potentie om een grote verandering teweeg te brengen in de samenleving van onze hele planeet.
Na twintig jaar onderzoek hebben we vastgesteld dat de wetenschap meer tijd en geld heeft genvesteerd in het moderniseren van de wereld, terwijl er biljoenen zijn besteed aan wapens voor oorlogsvoering. De oorzaak van deze problemen ligt niet buiten de mensheid, maar is gebaseerd op de mens zelf. Er is een kleine stap overgeslagen in de ontwikkeling van de mensheid. We hadden een superieure soort kunnen zijn, waardoor oorlogen eigenlijk niet nodig zouden zijn geweest op onze planeet. Het verbaast ons dat de wetenschap en de machtigste landen dit niet eerder hebben gezien. De vooruitgang is duidelijk zichtbaar in de ontwikkeling van technologie, maar niet bij de mensheid zelf. Mensen hebben tot op zekere hoogte geleerd en ontwikkeld, maar er zijn nog steeds andere aspecten die een grotere vooruitgang boeken, zoals criminaliteit, zelfmoorden, depressie en burn-outs. Waar is de oplossing?
Om ons doel internationaal te realiseren, hebben we stappen ondernomen om ons project te registreren en accepteren in de Verenigde Staten, de EU en Azi. We geloven dat onze aanpak een positieve impact kan hebben op de wereldwijde gemeenschap en we willen graag uw steun en betrokkenheid bij ons project.

We willen graag de details van ons systeem presenteren, inclusief de onderliggende principes en methodologien die we hebben ontwikkeld. We zijn ervan overtuigd dat ons systeem een positieve impact kan hebben op zowel het onderwijs als de bedrijfswereld, en we hopen dat u ons de kans wilt geven om dit aan u te laten zien.
. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in 500 woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: overtuigend.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document