Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Anjo - 3 maanden geleden

schrij iets in maakkelijke zinnen: Ik vind het goed dat er steeds meer onderwijs in het Engels wordt gegeven. Tegenwoordig is Engels de meest populaire vreemde taal die mensen over de hele wereld leren. In Polen zijn er steeds meer lessen in het Engels op hogescholen, scholen en kleuterscholen. Hier zijn zowel positieve als negatieve kanten aan.

Tot de positieve kanten behoort de toegang tot kennis over de hele wereld. Dankzij kennis van de Engelse taal kunnen we betere banen vinden en werken in verschillende landen. Mensen die Engels kennen, kunnen zich vrijwel overal zonder al te veel moeite verstaanbaar maken. Ze voelen zich deel uitmaken van een wereldwijde gemeenschap en reizen graag en gemakkelijk. Op hogescholen worden sommige studies in het Engels gegeven, zodat een groter aantal buitenlandse studenten genteresseerd zou zijn om aan die instelling te studeren. Op basisscholen zijn er meer uitwisselingen tussen scholen in het buitenland.

Tot de negatieve kanten behoren het verlies van culturele identiteit, minder interesse in de moedertaal en het verrijken ervan. Het is ook een grote uitdaging voor leraren. Ze moeten hun vak leren in het Engels te geven.

We leven in een tijd waarin we onbeperkte toegang hebben tot mensen over de hele wereld. En Engels is de taal die dit contact gemakkelijker maakt. Daarom is het goed dat we zowel op kleuterscholen, scholen als op hogescholen deze taal kunnen leren.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document