Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Rosa Benya - 3 maanden geleden

Herschrijf de volgende tekst: Ik heb ervoor gekozen om in dit verslag drie verschillende ontwikkelingsgebieden te beschrijven binnen twee opvoedmilieus.
Ik werk bij ASVZ. Dit is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij ASVZ wordt gekeken naar de sociaal-emotionele ontwikkeling, in welke fase een clint zich bevindt en welke begeleiding past bij deze fase.
Als we kijken naar de cognitieve ontwikkeling, kan iemand met stress cognitief sterk zijn, maar emotionele juist veel problemen ondervinden, waardoor bij clinten deze problemen vaak onderschat en of niet gezien worden.
We kijken naar de emotionele ontwikkeling van clinten. Onze clinten kunnen zich leeftijdsadequaat ontwikkelen op cognitieve gebied, terwijl op gebied problemen ontstaan bij bijvoorbeeld met emotionele regulatie. Deze verstoringen in de prikkelverwerking kunnen een directe invloed hebben op het gedrag dat een clint op dat moment laten zien.
. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document