Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: jwdensie - 4 maanden geleden

Schrijf een samenvatting over het onderwerp: Drie meetbare kernresultaten (key results) (verwijzen).
De drie key result bepalen de doelstelling en geven een houvast om te weten of de doelstelling wordt gehaald. Er wordt wekelijks een team overleg gehouden met actie punten vanuit het team, hierin gaan we ook de resultaten van de afgesloten projecten bespreken. De uitbreiding van het teamoverleg blijft dan niet met alleen de resultaten te bespreken maar gaan verder de diepte in om lopende projecten in kaart te brengen. Denk hierbij aan een project planning met een doorlooptijd, dit wordt dan ook verwerkt in de systemen zodat als dit niet gehaald wordt er een melding komt. De melding zorgt ervoor dat het gehele team op de hoogte is van de deadline en er gekeken kan worden of er nog bijgesprongen kan worden. Verder wordt er gekeken of de planning aangepast moet worden en of er andere stakeholders ingelicht moeten worden. Key result n het percentage afgeronde projecten binnen de gestelde deadline verhogen naar 70%. Key result twee projecten die in n keer goed worden opgeleverd naar aantoonbaar 75%. Key result drie de herstelwerkzaamheden aan projecten verlagen met 30%.
. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in 250 woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: zakelijk.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document