Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: jwdensie - 4 maanden geleden

Maak een aantal onderwerpen die gaan over: Gekozen doelstelling en toelichting.
Doelstelling drie: Het verminderen van faalkosten en de FTR (First Time Right) verhogen voor Mei 2024 is naar aanleiding van de matrix van Covey, is doelstelling drie het belangrijkste om verder uit te werken. De reden hiervoor is dat er hiermee een basis gelegd wordt waarop verder geborduurd kan worden in de toekomst. Als iedereen zicht bewust wordt van de verschillende knelpunten op de projecten, en welke risicos hieraan vastzitten is de kans groter dat deze niet gemaakt worden. Door het niet maken van faalkosten wordt al de eerste stap gezet naar een betere FTR, dit zal dan ook een verdere uitwerking hebben op het team waardoor de motivatie ook omhoog gaat. Met het verbeteren van de faalkosten en FTR zal uiteindelijk ook minder uren op een project geschreven worden waardoor het project ook rendabeler wordt. Er zijn dus veel reden waarom deze doelstelling belangrijk is en de voordelen blijven zich opstappelen.
Drie meetbare kernresultaten (key results) (verwijzen).
De drie key result bepalen de doelstelling en geven een houvast om te weten of de doelstelling wordt gehaald. Er wordt wekelijks een team overleg gehouden met actie punten vanuit het team, hierin gaan we ook de resultaten van de afgesloten projecten bespreken. De uitbreiding van het teamoverleg blijft dan niet met alleen de resultaten te bespreken maar gaan verder de diepte in om lopende projecten in kaart te brengen. Denk hierbij aan een project planning met een doorlooptijd, dit wordt dan ook verwerkt in de systemen zodat als dit niet gehaald wordt er een melding komt. De melding zorgt ervoor dat het gehele team op de hoogte is van de deadline en er gekeken kan worden of er nog bijgesprongen kan worden. Verder wordt er gekeken of de planning aangepast moet worden en of er andere stakeholders ingelicht moeten worden. Key result n het percentage afgeronde projecten binnen de gestelde deadline verhogen naar 70%. Key result twee projecten die in n keer goed worden opgeleverd naar aantoonbaar 75%.
geef me vanuit deze tekst meerdere voorbeelden van key result
. De onderwerpen moeten geschreven zijn op het niveau van de Universiteit. De onderwerpen moet geschreven zijn in de Nederlandse taal.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document