Studiebot antwoord

Stel een vraag ›
 
Vraag gesteld door: Friesland123 - 6 maanden geleden

Schrijf een brief over het onderwerp: MOmenteel ben ik werkzaam bij het COa als woonbegeleider. Ik werk op een terugkeer locatie wat inhoudt dat ik de bewoners begeleid in hun terugkeer naar eigen land. Daarvoor heb ik een half jaar als woonbegeleider gewerkt met oekraine vluchtelingen.

De reden dat ik solliciteer bij uw organisatie is omdat ik in mijn huidige baan het contact met de bewoners mis. Ik ben iemand die zeer positief is ingesteld en ik haal voldoening uit het stimuleren en motiveren van clienten zodat zij in hun kracht komen te staan. Tevens ben ik iemand die goed zelfstandig kan werken en ik vind het prettig om maatwerk te kunnen leveren aangezien elke situatie en ieder mens anders is.

Ik heb redelijk veel ervaring in het begeleiden van vluchtelingen/statushouders. Ik ben communucatief goed onderlegd en ik heb een groot empathisch vermogen. Tevens heb ik ervaring in het ambulant begeleiden van clienten.. De tekst moet geschreven zijn op het niveau van de Hogeschool. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal. De tekst moet in onbeperkt aantal woorden geschreven zijn. De stijl van de tekst moet zijn: geen voorkeur.

Antwoord gegenereerd door AI Antwoord rapporteren

Stel een studievraag en wij proberen hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel een vraag
 
Inloggen via e-mail
Nieuw wachtwoord aanvragen
Registreren via e-mail
Winkelwagen
  • loader

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items! Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

Actie: ontvang 10% korting bij aankoop van 3 of meer items!

loader

Ontvang gratis €2,50 bij je eerste upload

Help andere studenten door je eigen samenvattingen te uploaden op Knoowy. Upload ten minste één document en krijg gratis € 2,50 tegoed.

Upload je eerst document